Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
1BeğenmedimŞikayet
ugrbzby ()Ne kadar inecek bu dip falan kalmadı
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Evet öyle tercih ettin bişe yapamazdım. Yoksa seni tepkilerde 81.30da 82.76da hep etiketledim biliyosun:((... Fullde olma diye ama kararlarına kimsenin hddim değil işte karışmak... Yinede tebrik ederim ykarılarda çat çat ayık olup sattın... Hayırlısı olsun... Takip rakamları kısada yazdım zaten... @Asiii__ rast gelsin...
ugrbzby için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ugrbzby ()Hala tersimiz yok çok Teşşekür ederiz.
Kardan zarar oda acelem yok açıkçası al- sat değil bayrama elimde malla girmek istedim fuldeyim. Hayırlısı beklemedeyiz
2BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Cmleten iyi geceler... Altyorumda belirttiğim tepki düşüş al- sat piyasası oldğundan dirençler de aşılmayan yerleri elden geldikçe verdim. Hangi seviye aşılmadıkça glebilecek rakamları yazıp hep tedbri bırakmadan full işlemlerden uzak klarak takip etmemiz lazım diye izlenmeli yazmaya çlıştım. Tepkiler geldiğinde sayfaya girerek etiketler yapıp geçilmediğinde bulunmaya çlıştım. Terste kalan arkadaşlar desteklerden artık tepki sviyelerinde baksınlar inşllah ytd... @Risus_ , @YUSUF_ENES16 , @ugrbzby ...
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@esenistan bu hafta altyorum tkibindeyiz. 77.90ons üzeri kaldıkça olumluyuz umarım çalışmaya devam eder... Bu yüzden parçalı işlemlerle al- sat lâ tkipteyiz... Ytd... @Asiii__
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Dirençler ve destekler geçerli bereketli kazançlar cümleten ben biste kaçar:)...
1BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Teşekkürler ablacım. Sizin ve sizin vesilenizle tüm üyelerin kadir geceleri mübarek olsun. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin...
@hayalet_adam kardeşim her ne kadar engelli de olsak evladına Rabbim şifa versin. Gelmiş geçmiş olsun inşaAllah. Cümleten hayırlı günler
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Teşekkürler senin de emeklerine sağlık :)
3BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Amin tşekkür ederim...
Kadir Gcemizde mübarek olsun Allah'ım bu gece suyu hrmetine, dünyamıza dirlik düzen, gnahlarımızı affedip, sağlık, huzur, ve bereketimizi daim etsin inşallah. @Asiii__ ...
Tüm gmüş ailesi...
Erord_52 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Aynen t, kip rakamlarımız kardeşim. 79.20den 81.30tepkisi gece gelmiş. 79.20üzeri kaldıkça tepkiler olur ... Dstekler o yorumunda zaten yazılı:) günaydınlar... @Asiii__
engalt28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Teşekkürler
Risus_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Evet ebet takip ediyoruz.
engalt28 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Bunlari takip ediyoruz degil mi ablacım
1BeğenmedimŞikayet
ugrbzby ()Şuan Beklemedeyim yeni bir dip olur alınca 2-3 tl yukardan almışım aşağıdan almışım dert etmem. Ters kalmamaya bakarım. Sağlam 2 direnç yukarı kırsa alırım sağlam 2 direnç aşağı inse kıramazsa ordan yine alırım ama aceleye gerek yok
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@YUSUF_ENES16 altyorumdaki seviyeler gerçekten önemli... @ugrbzby full işlemler hiçbizaman öneren olmadım. Olamam da... Ytd...
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bende hayırlı sahurlar diyeyim.. Teşekkür ederim arkadaşım:)
Cerenselim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Teşekkür ederim seninde emeğine yüreğine sağlık:)
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Bazen uzun yazınca çıkmıyor emeğine sağlık :)
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Ah canım asi teşekkür ederiz emeğine günaydın
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Emeğine sağlık @Asiii__ yine ekran fotoğrafı alındı.. Bazen düşmüyor yorumlar ama ben biliyorumki sen elinden geleni yapıyorsun.. Bu desteklerin üstünde kalmamız iyi olacaktır.. 18 Mart fed kararı önemli haftaya nasıl oluruz bilmiyorum ama bayram sonrası buralara baharlar gelecek gibi hissediyorum::) Bu tamamen benim hissiyatım al satçılar fikirlerimi görmezden gelsinler lütfen ben orta vade mantığıyla ilerliyorum.. Sayfana miss kokulu güller bırakıyorum güzel arkadaşım.. :)
2BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@Risus_ , @BugraEvci , @ugrbzby , @dinçersiber etiketleyemediğim tüm dostlar neyapsamda ne gümüş grafiğini nede yrumlarımı düşüremez oldum:((.. Umarım bu düşmüştür:((.. Rast gelsin inşallah... Önemli blgiler yzdığımda düşmüyor goygoyda düşüyor... @Asiii__