Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Burası sadece bir olası formasyon takibi ancak gidişata uygun bir formasyondur gidişatın tersine birşey değildir. Rasyo şuan 61 sonrası 63 e kadar bir beklentim var. Kritik eşik ise 66 noktası. 63 kuvvetli bir ihtimal 66 da alan içindeki bir nokta ama 63 kadar kuvvetli değil. Alanı geniş tutuyoruz yinede. Tüm bunlara göre ons Altın çok aşırı olumsuz olmadığı bir pozisyonda ons gümüş tarafı en fazla 76-77 lere kadar alan açar. Bu aşırı dip noktasıdır normalde 79-80-81 kuvvetli ihtimal noktalarıdır. Rasyoda şimdilik aşırı bir çıkış olmasa da sonrası dediğim gibi yakın takipte olmak lazım. Çıkış sonrası düşüş olduğunda kâr alınır. Kâr almak isteyen rasyo düşüş tarafını beklesin. Dalgalanma olacaktır dedik bunlar gayet doğal işler ancak takip etmeyenler için tuhaf görünüyor olabilir benim için tuhaf değil. :)
Chaooo için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Chaooo ()Hocam anladığım kadarıyla tekrar rasyo yukarı atacak o kısa aradan sonra resette aşagı kırma olasılığı kaçtır , Karalar bağlamalıyız :D yanlış da anlamış olabilirim grafiğini affoluna :)
2BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bu dip 59-59.4 dediğim yer. Üstte çıktığı nokta ise beklediğim 61 noktası. Yani grafikte tobo baş kısım tamamlama noktası. Adım adım tane tane anlattım grafiği ise kayıt Altın a aldım şimdi de görsel halini gösterdim. Oluştuktan sonra çizip yazmadım daha oluşmadan çizdim yazdım size. İcraat dediğin budur kuru sıkı atanlara zaten olan olduktan sonra yazıp ta bakın demiştim diyenlere duyurulur. :)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağolasın kardeşim teşekkürler...
Musti077 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Musti077 ()Eline sağlık hocam bir hafadir beraber uyarıyoruz nerdeyse elinize saglik