Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()İyi geceler abim son grafik de umdugun dip lerde var,
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf (); )) gelir ise orada karar verecek abimm
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()10 defa okuduktan sonra anlamam :)) Ben kactm abim iyi geceler
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Aşağısı gelmezmi
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Tamam abim ekran resmini al, ons Altın da 5150 için kürekleri hazırda tutar gelir ise ; ))
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Nasip:( Bekliyim
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Hafta sonu yazdığım destekler gelmişti dün abim onun için sordum, kolay gelsin abimm iyi bayramlar )
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Nasıl bir gelişme :) Emir girdim gelmedi bekliyom ekrana yeni bakabildm malum bayram temizliği başladı
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Sağol abimm nasılsın varmı bir gelişme sende
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Tşk ler dostum seninde emeklerine sağlık
Sedat4114 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Eline emeğine sağlık Abim
0BeğenmedimŞikayet
Sedat4114 ()Eline sağlık dostum.