Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Burada ne dedik alta inerken nereyi işaret ettik sonra nereye çıkar dedik bakın
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Burası 57.4 ile noktasal tam temas retest ile birlikte ilk hedef noktası olan 60.4 dediğim yere ulaştı arkadaşlar. Ons gümüş ilk hedef noktası olan 86 dediğim yerde buradaki duruma göre gelmiş oldu. Sıradaki hedef destek bölgesi olan 84-83 bölgesininde kademeli olarak geleceğini düşünüyorum hâlâ. Rasyo üste ons gümüş alta ons Altın alta dxy üste genel takibim devam ediyor... Gayet iyi gidiyoruz arkadaşlar. İlk başta ne demişsem adım adım guncelleyerek devam ediyorum. Umarım net olarak anlaşılıyordur buradan bakarak nasıl hareket ettiği.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Adama bunları gösterince engel atmış bana. :) bana grafik falan boş diyen kendi ama çalışan grafiği hazmedemeyen de kendisi. :D ben bunlara böyle cevap vermeyi çok seviyorum ya. :))
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()@Zor_seviye birde buna bak devamında ne olmuş. Sence kafasına göre mi oldu şimdi? Yani tahmin edemedik mi biz burayı? :)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()@Zor_seviye şimdi şu grafiğe bir bak işaret ettiğim yere.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Adım adım gösteriliyorum grafikler ile ne olduğunu. Rasyo 57.4 retest noktası dedim oradan sonra üste atar ons gümüşte 89-90 geri salar dedim akşam aynen işliyor grafikler. Hele rasyo tam noktasal temas oldu 57.4 e.
Chaooo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Chaooo ()Aslında sinyali vermiştin yine de icerde 5/2 mal bırakmıştım, çıkarsa idim daha da iyi kar/gram alırdım , buna da şükür , kısadan aldık tekrar , teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Burası on numara çalışıyor şuan olay bu. Tam olarak 57.4 temas edip döndü üste ve neredeyse 60 a kadar geldi son.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Son şekil bu grafik 4 saatlik grafik. Retest başarılı oldu 2. Retest olarak.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Şimdi burası sizce tesadüf mü oldu 57.4 ten temas edip dönmesi?
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rasyo işaret ettiğim yerden noktasal olarak destek aldı ve üste doğru dönüşe başladı göründüğü gibi. 57.4 dediğim yere noktasal temas sağladıktan sonra çıkış başladı.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()İşaret edilen yere noktasal temas ile destek almıştır. Ons gümüş akşam yazdığım yerden satış yemiştir buradaki duruma göre. Şimdi önce 60 denemeleri yapar sonra daha üste atar diye düşünüyorum arkadaşlar. Buda ons gümüşte tekrar alım fırsatı demektir. Takip edildiği şekilde devam ediyor sıkıntı yok şuan.