Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1642 22:59:16
EUR 51.2159 22:59:16
USD 43.9625 22:59:16
ALTIN ONS $5136.6350 22:59:16

Grafiği gönderen: Aynur1

xagusd

geçen tahmin ettim amma unuttum ..eğer bu oluşum olursa iyi olmaz ..

78 olmadı 70 den 103..106 ye kadar ikinci bir tepki beklerdim ..düşmeden önce ..bence düşme için 70 ı kırmak için erken idi ..5..6 ay ve ya 1 yil 106 ile 78 arası oyanması gerekirdi ...

Yorumlar (20)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

silver_man_ ()

En tepeden çıkmak çok büyük şans her zaman. Daha üstü gelir mi derken kaçırıyoruz bazen satacak yeri. Sağlık olsun. En dibi ve en tepeyi bulmaya çalışırken fırsatları kaçırmamak lazım.

Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş_Sihirbazı ()

Amin. Metaller dinlenme döneminde. Özellikle gümüş. Konsolüdasyon olması daha sağlıklı. Uzun vade düşünenler içinde mal toplama fırsatı.

0BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

Aynen hayırlısı olsun

Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

Bereketli olsun kardeşim haftasonu çıksak yüklü alırdık fırsat kaçtı malesef

silver_man_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

silver_man_ ()

Benim şimdiye kadar gördüğüm ikili dip yüzde 90 çalışmıştır. Altın ikili dip yaptı. Gümüş hâlâ yapmadı. Yapar yapmaz o başka konu tâbi.

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş_Sihirbazı ()

120 dolar dan baksarsak burası düşük. 64 dolardan bakarsak kâr alım yeri :)

0BeğenmedimŞikayet

silver_man_ ()

Artarsa sağlık olsun deriz. Fırsatlar kaçmıyor. İniyor, çıkıyor. Alacağımı aldım, köşeye çekildim.

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş_Sihirbazı ()

Fırsatlar bitmez. Bir miktar nakit kesin bulunsun elinde.

0BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

Ya artarsa buralar düşük gibi

0BeğenmedimŞikayet

silver_man_ ()

Ben şu an baya satmış vaziyetteyim. Büyük çoğunluğu nakite döndüm. Evvelsi gün 78 den döndüğünde iş yoğunluğundan takip edemedim. Alımı kaçırmış olduk. Şimdi yine bekliyorum 78-72 kademe için. Gelene kadar:))

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş_Sihirbazı ()

Mübarek dip deriz daha da gider. Bunu bilen yok. Dibin dibi var. Biliyorum diyen atıyordur. Beklenti ayrı bir şey. Yeniden 64 dolar hiç sürpriz olmaz. Bir aşağıda 57-58 onunda Altın da 51 dolar var. Birde atlanan şey şu; düzeltme yaparak gitmesi daha sağlıklıdır. Mesela 51 dolara değse 180 dolara çok daha çabuk ve sağlam gider. Ama gümüşteki fomo esir alıyor milleti resmen. Kendimi de hariçte bırakmıyorum. Gümüşün doğası bu. O sebeple yüzde 25 altın yüzde 25 nakit yüzde 50 gümüş gibi bir oranla devam etmek az yıpratır.

0BeğenmedimŞikayet

silver_man_ ()

Sen aşağıda en dip kaç bekliyorsun?

0BeğenmedimŞikayet

silver_man_ ()

O da doğru ya. Alım tarafında bekliyorum. Niye korkunç olsun. Çok zararda olan arkadaşlar için korkunç demek istedim.

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş_Sihirbazı ()

Niye korkunç olsun :)

0BeğenmedimŞikayet

Mert13mert ()

Hocam yakın zamanda görebilecrk miyiz 99 dolar ı :) suan durum ne ? Herşey karısık rasyo yükselmeye çalısıyor. Ons inmeye çalısıyor . Satıs yapsak iyi olacak güzel yerden

Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

belki ortada bir destekten döner .. sarı alanı kırmak için erken .. şu an olmaz.

Cideli3771 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Cideli3771 ()

Takozlar hem devam hem de geri do¨nu¨s¸ formasyonu olarak c¸alıs¸abilirler. Burası biraz karıs¸ık olarak algılanabilmekle beraber aslında basittir. Takozların go¨sterdikleri yo¨nu¨n tersine kırıldıgˆı so¨ylenir. Yani yu¨kselen bir takozun as¸agˆı yo¨nlu¨ kırılması beklenir. Fakat tersine ilis¸kin pek c¸ok o¨rnek oldugˆu bilinmektedir. Bu nedenle bu bilgiye temkinli yaklas¸ılmasını tavsiye ederim. Kırılım yo¨nu¨ne go¨re hareket etmek her zaman faydalı olacaktır.

Yu¨kselen Takoz formasyonu yu¨kselen bir trend ic¸erisinde olus¸uyorsa do¨nüs¸, du¨s¸en bir trend ic¸erisinde olus¸uyorsa devam formasyonudur.

Yu¨kselen takoz go¨ru¨ntu¨ itibari ile yukarı yo¨nlu¨ bir trend gibi go¨ru¨nse de azalan hacim bunu teyit etmemekte, yeni bir trendden ziyade bir formasyon oldugˆunu ortaya koymaktadır.

Yazının kaynagˆı: ayhangokner. com

1BeğenmedimŞikayet

dinçersiber ()

Emeğine sağlık hocam.
Bugün kritik diye bahsettiğim durum bu.

1BeğenmedimŞikayet

Euroben ()

Grafik için teşekkürler

1BeğenmedimŞikayet

silver_man_ ()

Görüntü olumlu görünmüyor anladığım kadarıyla Aynur Hanım? Alttaki rakam korkunç duruyor.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum