Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()En tepeden çıkmak çok büyük şans her zaman. Daha üstü gelir mi derken kaçırıyoruz bazen satacak yeri. Sağlık olsun. En dibi ve en tepeyi bulmaya çalışırken fırsatları kaçırmamak lazım.
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Amin. Metaller dinlenme döneminde. Özellikle gümüş. Konsolüdasyon olması daha sağlıklı. Uzun vade düşünenler içinde mal toplama fırsatı.
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Aynen hayırlısı olsun
Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Bereketli olsun kardeşim haftasonu çıksak yüklü alırdık fırsat kaçtı malesef
silver_man_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()Benim şimdiye kadar gördüğüm ikili dip yüzde 90 çalışmıştır. Altın ikili dip yaptı. Gümüş hâlâ yapmadı. Yapar yapmaz o başka konu tâbi.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()120 dolar dan baksarsak burası düşük. 64 dolardan bakarsak kâr alım yeri :)
0BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()Artarsa sağlık olsun deriz. Fırsatlar kaçmıyor. İniyor, çıkıyor. Alacağımı aldım, köşeye çekildim.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Fırsatlar bitmez. Bir miktar nakit kesin bulunsun elinde.
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Ya artarsa buralar düşük gibi
0BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()Ben şu an baya satmış vaziyetteyim. Büyük çoğunluğu nakite döndüm. Evvelsi gün 78 den döndüğünde iş yoğunluğundan takip edemedim. Alımı kaçırmış olduk. Şimdi yine bekliyorum 78-72 kademe için. Gelene kadar:))
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Mübarek dip deriz daha da gider. Bunu bilen yok. Dibin dibi var. Biliyorum diyen atıyordur. Beklenti ayrı bir şey. Yeniden 64 dolar hiç sürpriz olmaz. Bir aşağıda 57-58 onunda Altın da 51 dolar var. Birde atlanan şey şu; düzeltme yaparak gitmesi daha sağlıklıdır. Mesela 51 dolara değse 180 dolara çok daha çabuk ve sağlam gider. Ama gümüşteki fomo esir alıyor milleti resmen. Kendimi de hariçte bırakmıyorum. Gümüşün doğası bu. O sebeple yüzde 25 altın yüzde 25 nakit yüzde 50 gümüş gibi bir oranla devam etmek az yıpratır.
0BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()Sen aşağıda en dip kaç bekliyorsun?
0BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()O da doğru ya. Alım tarafında bekliyorum. Niye korkunç olsun. Çok zararda olan arkadaşlar için korkunç demek istedim.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Niye korkunç olsun :)
0BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()Hocam yakın zamanda görebilecrk miyiz 99 dolar ı :) suan durum ne ? Herşey karısık rasyo yükselmeye çalısıyor. Ons inmeye çalısıyor . Satıs yapsak iyi olacak güzel yerden
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()belki ortada bir destekten döner .. sarı alanı kırmak için erken .. şu an olmaz.
Cideli3771 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Cideli3771 ()Takozlar hem devam hem de geri do¨nu¨s¸ formasyonu olarak c¸alıs¸abilirler. Burası biraz karıs¸ık olarak algılanabilmekle beraber aslında basittir. Takozların go¨sterdikleri yo¨nu¨n tersine kırıldıgˆı so¨ylenir. Yani yu¨kselen bir takozun as¸agˆı yo¨nlu¨ kırılması beklenir. Fakat tersine ilis¸kin pek c¸ok o¨rnek oldugˆu bilinmektedir. Bu nedenle bu bilgiye temkinli yaklas¸ılmasını tavsiye ederim. Kırılım yo¨nu¨ne go¨re hareket etmek her zaman faydalı olacaktır.
Yu¨kselen Takoz formasyonu yu¨kselen bir trend ic¸erisinde olus¸uyorsa do¨nüs¸, du¨s¸en bir trend ic¸erisinde olus¸uyorsa devam formasyonudur.
Yu¨kselen takoz go¨ru¨ntu¨ itibari ile yukarı yo¨nlu¨ bir trend gibi go¨ru¨nse de azalan hacim bunu teyit etmemekte, yeni bir trendden ziyade bir formasyon oldugˆunu ortaya koymaktadır.
Yazının kaynagˆı: ayhangokner. com
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Emeğine sağlık hocam.
Bugün kritik diye bahsettiğim durum bu.
1BeğenmedimŞikayet
Euroben ()Grafik için teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()Görüntü olumlu görünmüyor anladığım kadarıyla Aynur Hanım? Alttaki rakam korkunç duruyor.