Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
irfan1 ()hocam ben terste kaldım.110 usd ortalama ile dolar ile gümüş aldım. gümüş ons 110 dolar ortalamam var. örneğin pazartesi 96 ons iken satsaydım yani zararına daha sonra da dün 79 ons a düşmüştü alsaydım bu şekilde yükselince de al sat yaparak zarardan kurtulabilirmiyim yoksa beklemek mi daha iyi?
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ilgar25 ()Hocam O zaman bu durumu sağlıklı mı kabul ediyoruz
1BeğenmedimŞikayet
memnunyusuf ()Aynur hanım bozarken yazarmısınız
1BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Emeğinize sağlık Aynur hocam.. Sonsuza kadar çıkmayacağı gibi. Sonsuza kadarda dipten kalmayacaktır elbet.. :)
1BeğenmedimŞikayet
Başakozcan ()Yarında gümüş biraz dusermi Aynur hanım
1BeğenmedimŞikayet
1_umut58 ()Aynur hocam 130 geri gelirmi acaba öngörünüz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Osim_hen ()Geçen hafta yine bu rakamlardan oyalansaydı haftasonuna bu rakamlardan girseydik anlardım da yukarıya çıkıp tekrar aşağı inmesi neyin nesi? Küçük yatirimcinin tüm umutlarını yerler bir ediyorlar
4BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()olmasi gereken bu idi .. yükselen takoz dediği aşağı kırılır . . az daha iner sonra hatalıkta ikili dip yapar yukselış devam inş