Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
1BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Çok özel çalışmaları aracı kurumların yatırım uzmanları size yardımcı olur. Tabi biliyorlardı...
Benim son verdiğim rakam.
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()Sevgili @Kuyum evet sen zirveye giderken çok cesur paylaşımlar yaptın. Çok da faydalandık. Bazıları düzeltmeyi 57 dolar yaptı sen 35 dolar yazdın diyor çok gülüyorum bunlara. Sanki piyasa yapıcı sensin. Sen Elliot çalışıyorsun ve sayımların çok güzel işliyor. Şimdi merak ettiğim şu: son 121 dolar tepesinin üzerine kaç dolar koymasını bekliyorsun ve tahmini kaç dolardan düzeltme yer? Bunu grafikten anlamayan arkadaşlar için yazarsan çok yol gösterici olur. Teşekkürler.
Kuyum için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Sadece rakamimizı bakıyoruz...
Takvim( zaman) bilmiyorum.
Ahseni takvim içinde. ysni güzel bir zamanda .. inş.
Mert13mert için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
morakka ()@Kuyum kardeş seni görünce benim çaylar sana doğru akıyor hep bardak bardak
0BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()Hocsm haftaya nasıl olacak acaba gümüş?
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Haklı olabilirsin ama düşüş miktarını güncelleseymişin keşke. Daha iyi olacakmış. Yine de emeklerin için teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Teşekkürler
Raşid için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Raşid ()Elinize emeğinize sağlık hocam
4BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Aynen. Hayirlatmayi tam yaoalim
Beklenti den fazla gitti.
Beklenti den fazla indi.
48 dolar dan iyi çıktı. tabi.
Şayet ordan aldiysan.
Sonuç zirveyi yakaladık.
İkinci sonuç düşüşü yakaladık.
3. sonuc dususde 20 dolar ihlal oldu.
4 sonuç zirve rakamdada 25 dolar yukarı ihlal oldu.
Bilgi amaçlı bir paylasimdi.
Büyük sonuç.
Bu beklentiyi bu sitede . TV de hiç kimse vermedi...
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Hocam diyer seferde 35 dolar düzeltmesi olur demiştin. 121 den düşerken 54 dolar düzeltme yapmıştı. Hatırlatayım istedim.
0BeğenmedimŞikayet
Djcem ()Aynen öyle hocam . ufak çapta düşüşler ve yükselişler cok önemli değil. Tersten Bi çıkalım yeterki
2BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Evet Fed tarihide yaklaşıyor.
Rakamlara odaklanın.
İner çıkar bosverin.
Djcem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Djcem ()Teşekkür ederim haftaya yukarı seyir ile devam eder umarım değilse çok bekleyeceğiz
0BeğenmedimŞikayet
Esgök ()Tamam hocam sagolun ilginiz icin tesekkurler
1BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()120 $ gelsin ... bakalım.
15 $ düzeltmesi olur..
152$ izleyelim sonra geçerse geçmesin ama geçerse farklı olacak..
:)
Esgök için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()arkadaşın yazdiklarini hiç okumadım. Bilmiyorum. siz karar verin.
0BeğenmedimŞikayet
nakres0 ()baktım 89,02 diyor
0BeğenmedimŞikayet
Esgök ()106 dolar di dimi hocam. grafik tam cikmiyor
0BeğenmedimŞikayet
Djcem ()Bozkurt da 23 24 subat tersten çıkar herkes diyordu ama epeydir ortalarda yok . Mart basinda tersten çıkarsam beklenek mantıklı olur benim için . 151 den terste bekliyorum halen
1BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Rakamlar dolar ons TL yi bilmiyorum.
nakres0 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nakres0 ()hocam 126 tl den bir kaç saat önce ilk kez zarar kes yaptım 250 gümüş çok değil ama 126 sanırım gelmeyecek ben bunu nerden eklemeliyim şu an uçup giderse daha zarar etmesin
3BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Satış yerimi 5 gün önce paylaştım.
Asla satmam.
Karar senin
0BeğenmedimŞikayet
Djcem ()Piyasa kapanmadan satalimmi yani . Zararkes yapacağım biryerde artık
0BeğenmedimŞikayet
esenistan ()Kapanış ne olur Hocam dün yeterince düzeltme yapti zaten bugün öyle bir düşüş gelmez gibi duruyor.
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Sizin hedef rakamlarınız nedir hocam