Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
1BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Çok haklısınız. Su 1 ayda cektiklerimiz hepimizin malumu. Guvenli bir yatirima gecip bir miktarla da al sat daha mantıklı geliyor artık. Meshur söz tarih tekerrürden ibaret. O döneme yakalanmak istemiyoruz biz de. Teşekkürler
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()tobo . megaon hedeleri103 e denk geliyor ...
birde 106 de tam 4 tane direnç var ..
kısada 99 dan 106 ye kadar çok fazla direnç var .. iyice bakılmalı orada .. ytd
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()bız roketcıyız petrolle ısımız olmaz hocam:)
0BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()Full satmam. Belki 1/3 satabilirim. Oraya gelirse duruma göre karar vericem.
Mert13mert için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()99 dan satmayı mı düşünüyor sunuz
silver_man_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()Biliyorum Aynur Hanım. Daha önce de yazmıştınız. Temkinli hareket ediyorum o yüzden. Kâr gördükçe parça parça satıyor, düşerse geri alıyorum. 92 üstüne atınca risk aldım 91 USD den Sattığımı 93 USD den geri aldım. Elde TL bulundurmadan yola devam etmiyorum. Her zaman kenarda 1/3 TL bekliyor minimum. Verdiğiniz 99-103 dolar rakamları da takibimde. Şu an için herşey güzel gidiyor. Allah bozmasın. Çok amin...
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()takip etmiyorum petrol . onu bilmem
kendes123 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kendes123 ()Brent petrol kırmızı yakarsa buraya yeşil yakar ytd. Haksız mıyım?
0BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()Aynur hanım günüşü 99 dan yollayacak mısnız?
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()yanı belki 50%...100% gidebilir . amma uzun vade de mumları beğenmiyorum .. ileride 4..5 sene 3..4 kat düşmekten bu stresi çekmektense bir kat kardan vaz geçerim ytd
engalt28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()sağlon . hocam . rasyo da 1.2..3 nuura yazan grafik paylaştım .. düşünceniz nedir ...60 altı 1..2 yıl kalabılır mı ta önceki gibi
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fortune1984 ()Bu mumlara göre düşüş olur mu hocam
1BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Merhabalar Aynur hanım. Bir cok danismanda sizin gibi 100 lere dikkat cekiyor bugünlerde. Ytd olmayan ön görünüze uyup 99larda en alttan alinanlar haric çıkacağız bizde
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()evet .. iyi oldu böyle
amma 3 aylık 6 ylık yıllık grafikleri mumları beğenmiyorum .. çok dik mumlar.
silver_man_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()Dün gümüş Bey'in kulağını çekin demiştim size hatırlıyor musunuz:) Bu korku ona yetti galiba. Nihayet beton duvar 92 usd üstüne attık.
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Elinize sağlık . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()altın oran 99 dan sonra 103..106 pek çok dirence denk geliyor .. ytd