Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
nakres0 ()hocam peki 92 ye gelene kadar saatlik grafiklerde 125 - 120 tekrar 125 gibi git gel yapar mı sizce nasıl yorumlarsınız yoksa 125 üstüne yavaş yavaş çıkmasımı daha öngörülüyor 1-4 saatlikte
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erord_52 ()Aynen öyle canım kardeşim :)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Planı dipten 70 ten kuran bir kişi için 92 on numara kâr alma yeridir bana göre. Kalkıp ta 86 89 dan alırsan tabiki tatmin etmeyebilir o kâr. :) biz kendi stratejimize göre yazıyoruz kimine uyar kimine uymaz ama uymayan da zaten bize göre alım yapmamıştır yapsa 70 ten alıp veya az üstünden alıp 92 den satsa neden uymasın ki?
İmila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İmila ()Bir parça daha çıkmak için dediğiniz gibi 92 yakınlarını beklemekteyim. Kar cebe yakışır lafınızı benimsedim artık :)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Burası illa böyle olacak diye bir kural yok teknik olarak oluşan durum üzere bir analizdir. Takibin başka bir yöntemi olmadığı için biz bu durumu yazıyoruz. Piyasa ne yapacak kesin bilinmez. Direnç kırar dersin bazen ters köşe yapar destek kırar.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sıkışma noktasında formasyon oluştu olay bu. Sıkışma notası ise direnç hattı. Olayın başlama notası direnç hattında oluyor sebep direnç hattı yani. Şimdi formasyon ile kıracak mı onu takip lazım. Bana göre kırar ama önünde bu defa ana direnç var orada takılır gibi görünüyor. Bakalım ne olacak? 88.6 üzeri kalsın bakalım belli olur.
İmila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Önerimi ben dipte 70 te yazdım alan aldı nereye kadar onuda yazdım sonrasına sonra bakarız dedim. Şimdi gelmiş neredeyse ana dirence ne olacak bekleyip göreceğiz.
Metin44_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İmila ()Hocam emeklerinize sağlık, like'lar bizden size gelsin..
Bu arada fm'in türkçe meali nedir? O bölgede biraz sıkışıp kalıyor mu?
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Piyasada kesinlik asla yoktur unutma! Sen daima kendi planın üzere devam edersin bana göre. Piyasa düştü çıktı bu önemli değildir. Önemli olan senin ne yaptığındır. Misal dipte 70 te ne yaptın? Ben destek olarak baz aldım 92 ye kadar alan açtım 3 tur dipten alıp üstten sattım son tur hariç. Şimdi üstteki 3 parça için bekliyorum karar yerini tepe olarak. Sen ne yaptın peki? Mesele budur işte. Sonuçta boş geçmemişsen 92 geçse biraz daha ne olur kayıp mı olur?
0BeğenmedimŞikayet
Metin44_ ()Ne yapılmasını önerirsin
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Karar yerine takip ediyorum alanım belli benim. Bu benim düşüncem plana sadık olarak devam ediyorum. Ezbere iş değil tabiki grafik üzerinden takip ile. Şartlar var herkesin şartı farklıdır birşey diyemem.
0BeğenmedimŞikayet
Metin44_ ()Sen düşeceğini mi düşünüyorsun
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Olsun olsun alıştık dostum. :)
Erord_52 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erord_52 ()Cenabı Allah herkesin gönlüne göre versin. Ne diyeyim dost, herkesin çarşısı pazaar olsun diyelim :)
2BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Dikkat et bak dipteki 70 desteğini nasıl paylaşıyorlar şimdi. :) dipte neden paylaşmadılar peki? :) çünkü belli değildi birileri yazdı çizdi ya tamam öğrendiler like için abandılar klavyeye. :)
0BeğenmedimŞikayet
Erord_52 ()Su akar yolunu bulur merak etme sen dostum
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Burada kolpacılar var onlar beni bende onları iyi bilirim ama ses etmem sayfanın huzuru için. :)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bir şekilde yolunu buluyorlar. :)
0BeğenmedimŞikayet
Erord_52 ()Maşallah kardeşime dostuma. Sen çizersinde gelmezmi. Dikkat et kopyalamasınlar :)