Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
heisenbergg1 ()Teşekkürler
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()evet .. hedefim belidir 1 aydır .. Altın oran 99 ytd
heisenbergg1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heisenbergg1 ()Abla son düşüşten önce toboyu 92 dolar a kadar bekliyorduk 88 dolarlardan geri düştü 71-72 destekten döndü bu dönüş ile birlikte yeni hedef 99 dolar oldu değil mi ? Birde şu an son görünüm nedir 99 görünüyor mu oradan dönüş görünüyor mu
1BeğenmedimŞikayet
Apt007 ()Ağzından bal damlıyor bugün hocam teşk
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Bu birde . @Manga
Tobo var .. hedefli bekliyorum
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()2011 tepesine de bakın iyice arada ..0.382 den satış gelmiş..4 ay sonra anca 0.618 Altın orana kadar yükselmiş ..
74.10 haftadır tutuyor ..
bu cuma 84.7 üstü olursa yeterli
iyi . çalışın .. kolay gelsin ..
cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Kıvanç hoca da fibonaccinin fi tarihinden başlamış vesselam:)
1BeğenmedimŞikayet
Başakozcan ()Benim sorunum nerden satacagimi bilmiyorum. lutfen bizi satış geldiğinde bilgilendirin . zararımız var kurtaralım sat al yaparak
1BeğenmedimŞikayet
Başakozcan ()Elinize emeğinize sağlık Aynur hanım sizi üye olmadan da uzun zamandır takip ediyorum. tesekkurler
3BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()OOO Hocam ben şimdi fibonacciye bakıyordum, ben gmş aldım biliyormusunuz, düşeni kırdığına emin olduğumda 80,60 tan aldım:)
İkincisi, siz dahil tabiki, diğer değer verdiğim kişileri takip edip birşeyler öğrenmeye çalışıyorum, anladımki her hocanın yoğurt yiyişi farklı, onu gördüm.
Birde takip ettiğim kişilerin yorumlarını açtım kafam kulağım rahat, zira hipodromdaki at yarışları gibi kullanıyor buraları bazı şahsına münhasırlar:)
Dedikodu, boş laf duymak istemeyen, sataşmaları görmek istemeyenler bu ayar ı yapsınlar:)
Bende bugün fibonacci günü.
1BeğenmedimŞikayet
EskilerBilir ()Çok şükür iyiyiz bizlerde
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()şükür iyim .. sizlerde iyisinizdır inş...
EskilerBilir için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()grafikler gelmiyor sizden .. bırakmayın devam ... kivanç özbiliğ hocada her şey anlatıyor . yuotobde
cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
EskilerBilir ()Sevgili Aynur hanım nasılsınız?
Maşallah yine boş durmuyorsunuz grafiklere devam:)
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()ben seni eni arabamla götürürüm ablaların ablası böyle biraz sitresli oluyor, orda ineceğiz biz zaten bi kerede çıkıp kurtulalım :D
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()merdiven yaparak çıkalım ne olur :)) dümdüz değil
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Aşar hocam inş, jeopolitik riskler devam ediyor.
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()dümdüz çıkacağız inşallah.. günaydın ablam, eline emeğine sağlık..