Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1796 13:01:16
EUR 51.8921 13:01:16
USD 43.9605 13:01:16
ALTIN ONS $5176.6200 13:01:16

Grafiği gönderen: Aynur1

xagusd

ilk grafikte yükselen dipler ve yükselen tepe yaptı ..
şimdi ilk tepe 90..92 yeşil alana takıldı ..t saatlik direnç aynı zamanda ..ve fibo 0.5 e denk geliyor ..aşar diye düşünüyorum ...aşarsa 99 a kadar direnç yok ..ytd hedefe doğru adım adım

Yorumlar (18)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

heisenbergg1 ()

Teşekkürler

Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

evet .. hedefim belidir 1 aydır .. Altın oran 99 ytd

heisenbergg1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

heisenbergg1 ()

Abla son düşüşten önce toboyu 92 dolar a kadar bekliyorduk 88 dolarlardan geri düştü 71-72 destekten döndü bu dönüş ile birlikte yeni hedef 99 dolar oldu değil mi ? Birde şu an son görünüm nedir 99 görünüyor mu oradan dönüş görünüyor mu

1BeğenmedimŞikayet

Apt007 ()

Ağzından bal damlıyor bugün hocam teşk

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Bu birde . @Manga

Tobo var .. hedefli bekliyorum

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

2011 tepesine de bakın iyice arada ..0.382 den satış gelmiş..4 ay sonra anca 0.618 Altın orana kadar yükselmiş ..

74.10 haftadır tutuyor ..

bu cuma 84.7 üstü olursa yeterli

iyi . çalışın .. kolay gelsin ..

cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

cihannüma ()

Kıvanç hoca da fibonaccinin fi tarihinden başlamış vesselam:)

1BeğenmedimŞikayet

Başakozcan ()

Benim sorunum nerden satacagimi bilmiyorum. lutfen bizi satış geldiğinde bilgilendirin . zararımız var kurtaralım sat al yaparak

1BeğenmedimŞikayet

Başakozcan ()

Elinize emeğinize sağlık Aynur hanım sizi üye olmadan da uzun zamandır takip ediyorum. tesekkurler

3BeğenmedimŞikayet

cihannüma ()

OOO Hocam ben şimdi fibonacciye bakıyordum, ben gmş aldım biliyormusunuz, düşeni kırdığına emin olduğumda 80,60 tan aldım:)
İkincisi, siz dahil tabiki, diğer değer verdiğim kişileri takip edip birşeyler öğrenmeye çalışıyorum, anladımki her hocanın yoğurt yiyişi farklı, onu gördüm.
Birde takip ettiğim kişilerin yorumlarını açtım kafam kulağım rahat, zira hipodromdaki at yarışları gibi kullanıyor buraları bazı şahsına münhasırlar:)
Dedikodu, boş laf duymak istemeyen, sataşmaları görmek istemeyenler bu ayar ı yapsınlar:)
Bende bugün fibonacci günü.

1BeğenmedimŞikayet

EskilerBilir ()

Çok şükür iyiyiz bizlerde

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

şükür iyim .. sizlerde iyisinizdır inş...

EskilerBilir için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

grafikler gelmiyor sizden .. bırakmayın devam ... kivanç özbiliğ hocada her şey anlatıyor . yuotobde

cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

EskilerBilir ()

Sevgili Aynur hanım nasılsınız?
Maşallah yine boş durmuyorsunuz grafiklere devam:)

1BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

ben seni eni arabamla götürürüm ablaların ablası böyle biraz sitresli oluyor, orda ineceğiz biz zaten bi kerede çıkıp kurtulalım :D

2BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

merdiven yaparak çıkalım ne olur :)) dümdüz değil

simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

cihannüma ()

Aşar hocam inş, jeopolitik riskler devam ediyor.

1BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

dümdüz çıkacağız inşallah.. günaydın ablam, eline emeğine sağlık..

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum