Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1784 03:37:17
EUR 51.6822 03:37:17
USD 43.8270 03:37:17
ALTIN ONS $5111.8950 03:37:17

Konu: Keşke elektrikler kesilseydi telim bozulsaydı

Yorumlar (14)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Selin hocam Eskişehir mi bende çok Eskişehir de kaldım... FIBA Eskişehir şubesinden hesap açmıştım... şube kapandı... bütün hesaplar şuan için Ankara'da...

selinesk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Tamam inşallah kardeşim bende genellikle genellikle burdayım... Japonya 03de açılıyor... cumartesi ve Pazar günleri vadeli spot işlemlerde bir bakalım gapli açılış olur mu olmaz mı... birde hafta sonu jeopolitik gelişmeleri takip edelim...

0BeğenmedimŞikayet

selinesk ()

Japonya açılış saatinde hep buradayım görüşürüz hayırlı geceler pazar gece görüşürüz @ht1976

ozguroza için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

gerçekten çok güzel bir yorum yapmışsın eline yüreğine sağlık kardeşim uzun vadede tutumlar var birde günlük al SAT yaptığım küçük rakamlar var... dün gerçekten uzun vadede almak için çok güzel bir fırsat vermişti...109.500 TL bundan sonra gelir mi bilmiyorum...84 dolar üstünde kaldığı sürece bir daha gelmez... bu hafta herşey olur ay sonu olduğu için bakmak lazım... ytd...

0BeğenmedimŞikayet

ozguroza ()

Aynen aldıklarımızı sattıklarımızı yazarsak vakit kaybı :) birde herkesin kar noktası zarar noktası aynı olmuyor. Birine kar diğerine zarar yazıyor. Çoğu zaten anlamıyor sürekli çıkacak yada sürekli düşecek zannediyor. Al sat yapan tek bir yöne bakmaz düşüşde kardır satana. Çıkışta kardır alana. Onu çözemedi çoğu ama öğreniyorlar.

ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Dün gece takip ettim siteyi ama yazmadım bir ara yazayım diye sonradan yazmaktan vazgeçtim neyse artık nasip kısmet bu haftayı takip edelim... ,84 dolar üstünde kalıp kalmaması önemli...92 dolar ve üzerinde 96 dolar var... benim için en önemli nokta 96 dolar üzerinde kalıcılık olursa hedef 120 dolara kadar gitmesi muhtemel... ytd...

1BeğenmedimŞikayet

ozguroza ()

Aynen 3 bant aralığında sıkıştı zaten illa kar satışları gelir zaten akıllıca talimatlı işlem açıyorsunuz düşüşlerde talimatlar işlem yapar buradaki çoğu kişi talimat vermeyi bilmiyor ondan kar edemiyor Manuel al sat yapmaya çalışıyor al sattan kazanamıyor piyasayı okumada çoğu yetersiz yoksa 160 dan alınmaz bende küçük kar eksilmesi yaptım 150 den geri alıp 148 den sattım altını tepeye yakın sattıp gümüşte zarar ettim:)) ama üzülmüyorum altından iyi vurdum kazancı :)) insanlar sürekli yükselip sürekli düşmeyeceğini fakat 130 üstünden sonra çok büyük risk teşkil ettiğini çözemedi daha :)) 109 görür tekrar umarım alırsınız içinizde kalmaz umarım.

0BeğenmedimŞikayet

selinesk ()

Aslında sordum denk gelmemişizdir ben gece 2-3 gibi sormuştum 110 dan alayım mı diye bi kişi yorum yapmadı

2BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

En az bir günde 500 milyar kâr vardı nasip kısmet işte... genellikle aldıklarımi yazmıyorum... bizden etkilenmesin diye...

0BeğenmedimŞikayet

selinesk ()

109 lar çok içimde kaldı emri verdim tekrar alırsa alır gelmezse de çıktığı yere kadar çıksın ilk düzeltmede alırım

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Bana yazsaydın ben sana kesinlikle al derdim iki sefer 77.50dem döndü... bir günde 76.50 den döndü... günün en düşük rakamları 109.5000 olmuştu... tam alma zamanı imiş... çoğu kişi 64 dolar gelecek diye bekledi gelmedi... onun için çok fazla kişinin dediğine bakmayacaksın...

0BeğenmedimŞikayet

ozguroza ()

Nasip diyelim artık.

0BeğenmedimŞikayet

selinesk ()

Emri çekmesem 50 kg almıştım düşün artık üzüntümü

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Dün gece sahurda 109.500 den çok güzel alim fırsatı vermişti... ben olsaydım full elinde bulunan nakite basardim... sadece param 1.5 kilo almak nasip oldu...

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum