Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()BBC tarafından verilen habere göre ing iltere İranı vurması için amerikaya üslerini kullandırmayacağını açıkladı. Üye olmadan takip edenlerime not. Bir şeyler dönüyor herhalde insanlar işlemde tereddüt etsin paraları enflasyonda erisin soygun planı üzerinden yürüyorlar. Ytd.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yukarıdan terse düşen arkadaşlar için yazdığımda ayrıca belirteceğim inşaallah ben tepkilerde kademeli olarak belki nakite geçebilirim . Yada aşağıdan çıktığımı yukarıdan da ala bilirim ayrıca terste kalanlara not yazmadıkça acele işlemden kaçının Şimdilik % 97 geri yukarıdan alım yaparsanız da % 98 malınız dursun derim inşaallah tersten çıkmanız uzun sürmeyecek sabredin benim pozisyonumla şartlarımla sizinki farklı acele etmeden garantili ilerleyin derim ytd.
2BeğenmedimŞikayet
Selim911 ()Sadece makas da değil emir sayıları emir için minimum limit vb konularda da oynama yapıyorlar.
2BeğenmedimŞikayet
Selim911 ()Herşey iyi hoş da bankalar makaslarla çok oynuyor
2BeğenmedimŞikayet
Valide_hanım ()Ben acele etmiyor sabırla işlemlere devam ediyorum
Yarı kar , yarısınıda elde tutuyorum
Enflasyona dikkat
Ytd
7BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Üye olmadan sayfa dışından takip edenler için ikinci % 3 lük satış rakamı 115 üstü olarak güncellendi. İlk yüzde üç çıkışı yapanlar isterlerse sermaye ve makas durumuna göre daha da yukarıdan tekrar satış yapmak şartıyla daha yukarıdan biraz alım düşünebilir. Ben bir süre daha bekleyip hem alta hem üste tedbirimi alıp gene işleme başlaya bilirim her yere döşeyip sıkıştırmakta fayda var gibi. Ytd. 170 civarı maliyetlenenler Mayıs Haziran gibi ortalamalarını 100 110 bandına çekebilmek için bence sabırla işleme devam etmeli başlangıçta sermayenin % 90 ına dokunmamalı acele etmemeli. Aşırı manipülasyon var rahatlıkla eksiden artıya geçe bilirler yeter ki morallerini bozmasınlar ve acele etmesinler. Kişilerle diyaloğa girmiyorum. Ne durumda ne yapılır her şeyin açıklaması zaten sayfamda var sadece kendim gerekli görürsem not yazıyorum ytd.