Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1808 04:37:44
EUR 51.7171 04:37:44
USD 43.7686 04:37:44
ALTIN ONS $4969.3200 04:37:44

Konu: Sitede Neden Grafikle Yoruma Izin Yok?

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Yorumlar (10)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ALICIKUŞ4270 ()

Teşekkür ederim. Yaklaşık 15 yıldır bir grup arkadaşımızla birlikte kendi çapımızda trader kapısından geçmeye çalışıyoruz. Birikimlerimiz sadece tecrübeden ibarettir. Buradaki dostlara Bir yararım olduysa ne mutlu bana.

uraltay için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

uraltay ()

Güzel bir tespit like

ALICIKUŞ4270 için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

ALICIKUŞ4270 ()

Bu konuyla ilgili dolar yen parite sini örnek verebilirim. Normal şartlarda 110-140 bandı arasında gezmesi gereken parite bir türlü 147 nin Altın a düşürülemedi. Paritede takılı kalan yüzlerce trader tanıyorum. Sıfır kazancı bir yana bıtakalım çalışmayan trade ler dönmeyen trend milleti sersem etti. Havlu atan o kadar çok trader var ki sorma. Piyasa allak bullak.

Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

Gümüş_Sihirbazı ()

İşte bu yoruma iştirak ederim.

ALICIKUŞ4270 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

ALICIKUŞ4270 ()

Öyle bir konjonktürel çıkmazdayız ki, dünyadaki değme grafikerler işin içinden çıkamıyor. Çünkü küresel sistem çatırdıyor. Öyle grafikle filan takip edilecek günler çok gerilerilerde kaldı diye düşünüyorum. Ben de eskiden bu şekilde yol alıyordum ancak artık işlemiyor. Ytd

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ben düserkende zararkes yaptım bir kaç saatte de artiıa gectim ama bu riskli yukarı tepki beklemek ve gerekirse daha alttan küçük bir zararkesle başlamak dogru sekil ytd. Alttan satılan yukaridan da alınir daha yukarıdan da satilir ama daha az yukaridan alınan da daha aşagidan satilir ama çok daha az acele eden önünde sonunfa kesin zarar eder . Sayfa geneline not. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

selinesk ()

Hayır yahu düşüp düşmeyeceği belli değil

Gardaşım58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gardaşım58 ()

Burdan bi miktar zarar kes yapılırmı usta sorumluluk bna ait tl yok elimde

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

altın onsta aşağı yönlü ve rasyoda yukarı yönlü sert hareket ise zararkes yapılan parcañın dip beklemeden önce üçte bir sonra da üçte ikisi yerine konularak gene gram artırma firsatı verir ytd.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Resmen cambazlık yaptıriliyor telefonu ters çeviri p bakmak gerekiyor TL olarak olarak sarı hatla isaretli 117,66 133,2 bölgesinin uzerine atıp oralardan destek alması gerekiyor. Görünüm hâlâ negatif gümüş Altın onsun desteğiıle tutunmaya çalısıyor. Ancak altin da yukarı yönlü hızlı bir hareket gümüste satış fırsatı verebilir. Ytd. Kendime ve üye olmadan beni takip edenlere not. Al satla devam insaallah. Ytd.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum