Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
0BeğenmedimŞikayet
alpachino ()Ben teşekkür ederim hocam. grafik calısmalarınızı bizimle ara ara paylaşırsanız çok memnun oluruz. sayfanın ihtiyacı oluyor.
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Katkınız için teşekkürler.
alpachino için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alpachino ()Grafiğiniz için teşekkürler
21 günlük hareketli ortalama 4915 dün - malesef dün 4915 Altın da kapanıs yaptık ve bugün hala o seviyelerdeyiz
21 günlük hareketli ortalamanın altında kalmak ve ısrarcı olmak 55günlük hareketli ortalama yani orta vade trend destek noktasına inmemize yani o yöne baskı oluşturmasına sebeb olma ihtimali var yani 4672 bölgesi
-
Ons altın acilen 8günlük hareketli ortalamya tekrar cıkmak zorunda ve kalıcı olmalı.. buda 5000seviyelerine deng geliyor.
Bugün fed mesajlarının
8 günlük hareketli ortalamamı? (5000ve üstü)
55 günlük trend destek noktasına mı? (4672)
yön tayininde etkili olacağını düsünüyorum..
Ancak bu dalgalanmaların geçici olacağı düşüncesindeyim. teşekkürler...
0BeğenmedimŞikayet
mahmut_hasari ()Teşekkürler hocam
0BeğenmedimŞikayet
Selam49 ()Bu da ayrı bir dğşüş formasyonu. Ben ilk defa bu kadar düşüş formasyknlarını bir arada görüyorum.