Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Nur5252 ()Teşekkürler
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Düşebilir ara ara takip edin
Nur5252 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nur5252 ()Teşekkürler bende eklemek istiyorum 6900 şuan. Biraz daha düşer mi acaba
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()6858 civarından ekledim bir birbuçuk saat oldu.
Nur5252 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()O çok kötü ondaki hesabım duruyor ama uygulamayı kaldırdım:)Akbnk falan daha iyi değil mi acaba? Fbadan aldım.
Yusufkenan_61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nur5252 ()Merhaba Beyza hn. fibadan mı ekladeniz ve kaç tl den teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Yusufkenan_61 ()50 makas iyi, Kuveyt direk malımıza ortak oluyor.
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Bende de 50 civarında ama ekledim bakalım inşallah düşmez
Yusufkenan_61 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yusufkenan_61 ()Hayrını gör hocam. Bende eklemek istedim ama Kuveyt de 150 lira makas var.
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Bir miktar ekledim hayırlısı bakalım sabredemedim
Esra16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esra16 ()Beyza hanım alım bekliyorsunuz, aldınız mı?
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Aynen yükseliş inşallah
50_ot_dalgalar için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
50_ot_dalgalar ()Benim elime bir miktar tl geçti. Şuan alım için yer bakıyorum. Ama şuan güçlü bir dönüş emaresi yok. Takip devam
Canlar_turizm_A__Ş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
50_ot_dalgalar ()Ama yolu daralıyor. Bir yöne kiracak
1BeğenmedimŞikayet
50_ot_dalgalar ()Gün boyunca aynı yere geldi kıramadi. Ben bilemem kırar mı kirmaz mi? Kirarsa nereye gider kıramazsa nereye gider onu tahmin etmeye çalışırım
Canlar_turizm_A__Ş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Hep aynı yerde dönüyor
0BeğenmedimŞikayet
Canlar_turizm_A__Ş ()Merhaba aşağı yönde mi yukarı yönde mi?