Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Lütfen kırılmasın bizleride böyle güzel ve isabetli tahminlerden mahrum bırakmayın. Herkeste bilmesin zaten değerinizi bence çünkü herkese hitap etmiyorsunuz siz özelsiniz her zaman :)
Kuyum için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Teşekkürler.
Ancak bu işin piri.
Almanya'da bir dostumuz...
İşin aslı o destek oluyordu...
Biraz kırgın.
Onun yanılma payı yüzde 10 bile değil...
Onun yanında öğrenciyim.
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Size ve Aynur ablaya değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben tekniğe inanıyorum. Her işi ehline bırakmak lazım benim görüşüm budur.
1BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Estağfurullah...
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Okuyorum yorumlarınızı sessiz sessiz efenim :)
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Katkınız için teşekkür.
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()ciziminiz farklı olsada ters flama formasyonunu anımsatıyor ve o formasyonda ıhtımal dahılınde teknık te
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Dibin dibine bakmayın TL deysen yukardan sattiysan 50 $ dan ateşle gitsin.
cancan3460 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()O dolar . ben TL hiç bakmam...
cancan3460 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cancan3460 ()45 tl mi hicc sanmıyorumm
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Elbette... neden olmasın.
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()emeğinize sağlık bende fikrimi söyleyebilirmiyim görseliniz üzerinden
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Aynur hanıma attım .
Ne diyecek bakalım.
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()İzliyoruz:)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()izliyoruz :))
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Olasılık var malesef...
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Bu bahsettiğin w=y olursa fena
Bundan önce fibo 0,618 golden pocket bu da tutmazsa bullish wyckoff springini bir görelim de ondan sonra olursa buna sıra gelir. Milletin yüreğine indireceksin :)
0BeğenmedimŞikayet
kocEMİN ()Tombul parmaklardan birinin devreye girmesi lazım yoksa düşüş kaçınılmaz gibi yönünü bulamıyor bu kendi fikrimce
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()sayın kuyum gümüşü 48 dolar a kadar düşüş mü bekliyor?