Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1854 01:09:47
EUR 51.7638 01:09:47
USD 43.6409 01:09:47
ALTIN ONS $5079.6450 01:09:47

Grafiği gönderen: Tekirdağlı_Murat

Yorumlar (27)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Valla usta bu sayfada iyi de desen kötü de desen uyarsan da suç.
O yüzden değmez yani..

Leonidas36 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Black_57 ()

Aynen platin ve Paladyum orda iyi güzel tarafı ise dijitalini fiziki olarak tedarik edebiliyorsun

daxo için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Leonidas36 ()

Abi adam gibi sorduk bu bankayı algı yapma panikletme bilmem ne hicmi bisey demeyek

Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Sakin olun usta ülkede güvende olan hiçbir kuruluş olduğunu zannetmiyorum zaten her an hepsi aynı riskte.
En azından fiziki rafineri vs bişeyler var
Ama kesin batmazlar diye hiçbirine hiçbir garanti verilemez tarihte örnekleri var.
Bir sorun varsa güvenli fiziki Altın a taşımak kendin muhafaza etmek iyi ama güvenilir olduğunu düşündüğün firmalardan yoksa onda bile sahte riski var. ytd
Bu iş Tulip Mania'ya döndü iyice

0BeğenmedimŞikayet

daxo ()

Anladim ben de oyle yapiyorum ana hesabim orasi oradakileri birkac yildir tutuyorum o acidan iyi arada bir al sat yaparsam dk da yapiyorum ama platin icin palmiyeli iyi diyebilirim paladyum da eklenmis

Black_57 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Black_57 ()

Al sat yapmıyorum elimin Altın da banka eğer makasın fazla ise al sata bulaşmıyorsun uzun vadeli oluyorsun bir bakıma yatırımını koruyorsun sakin kalıyorsun

daxo için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

daxo ()

Bahsettiginiz banka gumus ve altinda al sat makasi konusunda maalesef en kotulerden biri

Black_57 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Leonidas36 ()

Bugüne kadar gördüğüm en berbat yer bura

Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fatih0063 ()

Sen çıktın mı gümüşten

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Ne oluyor abi

0BeğenmedimŞikayet

Black_57 ()

2,5 kilo gümüş vardı db de sattım kvyte geçtim 20 gramda eksilttim

0BeğenmedimŞikayet

Leonidas36 ()

Algici olduk panikçi olduk

0BeğenmedimŞikayet

Leonidas36 ()

Sabah donunuza kadar alsinlarda görün uyarı yaptık kötü biz olduk

Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tekirdağlı_Murat ()

Ahlatçı holding önemli bir yatırım kurumu deniyor araştırın okursunuz ne olacağını inanın bilmiyorum yakın takip etmek gerekir

Veys2121 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Leonidas36 ()

Burda herkes kendini dusunuyor işine gelmeyen kotuleniyor

0BeğenmedimŞikayet

Leonidas36 ()

Abi elleme paraları sıfırlansında aklı başlarına gelsin burda uyarmakta suç bu banka için ne yapalım dedik panikçi algici olunuyo

0BeğenmedimŞikayet

Veys2121 ()

Tşk ler ama bu bankada sıkıntı olur mu acaba sizce d katılım nasıl

0BeğenmedimŞikayet

Tekirdağlı_Murat ()

Şimdi şöyle anlatayım bir bankada 2 milyon paran var diyelim Allah göstermesin banka olaki imar Bankası gibi olur 1 milyon 200 bini ni alırsın güvenceden dolayı 800 binin gider kısaca

0BeğenmedimŞikayet

Veys2121 ()

Yani banka batarsa sıkınt yaşarsa biz müşterilerin parasına sorun olmaz değilmi 1200 kadar dimi usta

0BeğenmedimŞikayet

Tekirdağlı_Murat ()

Tercih herkesin farklıdır tabiki dileyen dilediği şekilde tutabilir arkadaş sordu ben izahını yaptım

Degnekci23_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Degnekci23_ ()

İddia etmemek ile birlikte bütün bankalarda 1.2 milyondur bölmenin bir faydası yok

0BeğenmedimŞikayet

Tekirdağlı_Murat ()

Bankada 1 milyon 200 bin den fazla paran var ise sadece 1 milyon 200 bine kadar olan miktar dev let güvencesinde fazlası olmuyor bu konuda yapılacak şöyle bir adım var toplam birikimini tek bir bankada toplamamak gerek ayrı ayrı bankalarda muhafaza etmek daha doğru olur tek bir bankada 1 milyon 200 bin üzeri birikim sıkıntılı

0BeğenmedimŞikayet

F30 ()

1.2 milyonakadar olan güvence Altın da ve haber bu gün çıktı bir anda bankaya birşey olmaz

0BeğenmedimŞikayet

Veys2121 ()

1milyon 200 e kadar tmsf güvencesinde diyor d katlım ne demek oluyor usta

0BeğenmedimŞikayet

Tekirdağlı_Murat ()

O kadarını bilmiyorum henüz net bir açıklama yok daha başındalarmış açıklama yapılır herhalde

0BeğenmedimŞikayet

Ceryanci58 ()

Dün noldu ya anlamadim bn kabak bize patladı

0BeğenmedimŞikayet

Veys2121 ()

Banka hesablarımızda sıkıntı çıkar mı acaba

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum