Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Galiba abla alta kırdı ne oldu böyle ya yükseldi dedik biraz yine dip
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()orasıda var .. amma 5385 e bir uğrar diye düşünürüm .. ytd
alperweb için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alperweb ()Kirarsa fazla gidermi sizce. 5140lardan geri mi döner?
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()bir zahmet ..5085 kır artık
1BeğenmedimŞikayet
Degnekci23_ ()Luke verdim, teşekkürler, yorumlarınız önemli elinize sağlık, benim için çok önemli olduğunu düşündüğüm bir ekleme yapayım, kısa vede takılan biri olarak hacime bakarım, şu an hacim çok düşük olduu için kirilim olsa bile alınmaması gerektiğini düşünüyorum, trend net değilken alım yapmak mantıksız geliyor bana.
5BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()bakın
1. elde olanlar 92..99..106 lerde satmayı pilanliyor olması
2. rasyonun 58..55..54..50 bir yerden ikili dip yapma ihtimaline karşı gümüş değil Altın tercih etmesi
3. gerçek dünyadaki güvensizlik ve gümüşteki tu. zak lara aşırı oynaklara karşı yine altına yönelmesi siz ve başka insanlar için faydalı olabilir ..
eğer rasyo da dip görülmüşse bu burada kalmaz zamanla ..73..78..82..92 ler masada olur .. o zaman düşünün gümüşü
gümüş almak yerine başka şeylere bakılabilir ..
yok gümüşün her şeye raziyim dersiniz alabilirsiniz .. ytd
Degnekci23_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Degnekci23_ ()Selamlar efendim,
Soru : şu an 84 u geçerse alim yapılır mı? Yapılırsa ya da yapılmazsa neden? :)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()altın bu
gümüşte sabah yazdim . bir önceki dibin üstünde oldugu için umut var diye.
Selo58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()gümüşte böyle bir oluşum yok . ben göremiyorum
WATERCİTY_58 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
WATERCİTY_58 ()Aynur hanım gümüştede cyhper formasyonu işliyor sanki görüşünüz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Selo58 ()Gümüş grafiği ne diyor peki?