Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Mulayimm ()Ben zararı anlık al satlarda toparlamıştım bayağı bir kısmını şu anda radyo denen zıkkım olması gereken değerlerde olduğu için al sat aralığı vermiyor
Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mulayimm ()Platin ve Palladium da makas aralığı Altın gibi yüksek olur anlık al sat yapmak için çokta iyi yatırım en üst enstrümanı değildir
Ani çöküşler yakaladığında alınabilir piyasa toparladığında satılabilir bir maden
Borsa üzerinden düşük makaslarla bu işi yapanlar var ama bizim gibi bankalar üzerinden yapanların bir kar olmaz kazanan yine banka olur
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Biz teknigini bilmediğimiz için elimizde kaliyr. cok güzel al sat veriyrda acemi olan biz yapamiyrz
Mulayimm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mulayimm ()Palladium ve platin yatırım için büyük hatalardan birisidir günlerce haftalarca belki aylarca elinde kalabilir
1BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Testte kalinca ağzım yandı yapay zekadan destek alıp öğrenmeye hırs ettim. cocuklardan müsait olduğum kadariyla arastiryrm. paladyimdan tersten kaldım fazlasıyla aldım . şükür. ama bu sefer gümüş te kaldım. uyku sersemligiyle:))bu arada kıdemli analistin rasyida b dalgasını yapiyr dedi. asagi salınım yaparsa tekrar 25 kere kadar yolu var diyr. o zamanda gümüş le Altın yukselecgi için uçuk rakamlar cikiyr diyr.2030 yılına kadar Uludağ'da kıdemli analstde gümüş altında kalın diyr
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yeşim35 ()@Aynur1 hocam val yukarı harekette gümüş katkısı olacak gibi ne dersiniz ?
Sevgiler. :)
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Zaten umudu kesince fırlar gümüş hanım hocam unutur kendini:)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()erkan öz ün vidosunu izledim .. sanki dünya batiyormuş gibi .. hemen dolar a geçesim geldi . amma her sefer gümüş çok düştüğünde böyle olumsuz haberler çok geliyor .
bir bakmışsın sonra hop yukarı
gerçı şu an yükseliş gösteren bir oluşum bir şey yok ons gümüşte
işte 92 yi test edip geri çekildiğinde oluşum çizilebilir ... sonra omuş baş omuz tobo filan derken yoluna trend devam da edebilir ..
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Bende 92 leri bekliyrm ordan geçmeyi planlıyor dolar a
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()destekte tutunmuş gözüküyor burada ... beyaz alan da
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()dolar a geçeyim derken ters işlem yapmışım zirveden. bakalim ufak zararkesle inşallah seviyeyi düşürmeye çalışan. kardan zarar 65 den girmiştim yine aynı seviyelere geldi. nasio işte.
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()yükseldiğinde ikiside yükseliyor . düştüğünde gümüş fazla düşüyor ... siz bilirsiniz rasyo hala 60 . Altın a geçilebilir rasyoya göre istediğiniz yerden geçebilirsiniz . altın gümüşe göre ucuz şu an
memnunyusuf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()evet ...
ne yaptınız ne var ne yok elinizde
0BeğenmedimŞikayet
memnunyusuf ()Hocam nerden çıkmalıyım gümüşten sonra bekleyip Altın a geçmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ler
1BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Uludağ hoca dolar ın yıl sonu tahmini 52 54 vermis
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Aynen hocam dolar ayağı var bunun daha dolar 43 66 üstü hızlanır zaten