Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Sayfa yayında değil ama sayfanın bende PDF halı mevcut onu da burdanmpaylasmam mümkün degil
Trader__Z için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trader__Z ()Maalesef uzun süredir site de aktif değildim ben kaçırmışım linki :(
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Evet ondan şaşmayın nasıl kullanacağınızı hangi zaman diliminde hangi trade için bunun detaylı anlatımı video örnekleri için pivot ticaret sistemi ile ilgili link paylaşmıştık
0BeğenmedimŞikayet
Trader__Z ()Öyleyse Fibonacci ile yola devam :))
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam her tahtanın kendine özgü bir yapısı var aslında burası biraz karışık:)
0BeğenmedimŞikayet
Trader__Z ()Hocam müsait bir zamanınız da istisna olan durumları paylaşırsanız sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Evet çoğunlukla öyle bakıyoruz birkaç istisna var
Shyhmos için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Trader__Z ()Pivot noktalar standartı benim kullandığım
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Kullandığınız gösterge kaynaklı da olabilir
1BeğenmedimŞikayet
Trader__Z ()Bütün seçenekleri denedim hocam ama Sizin rakamları elde edemedim ; )) nerede hata yapıyorum onu yakalamaya çalışıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Daha önceki istişaremizden Fib. Temelli bakıyorduk. Bir değişiklik var mı?
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Geleneksel, fibo, klasik ... Diye devam eden tip modelleri kaynaklı farklı çıkması
1BeğenmedimŞikayet
Trader__Z ()Benim grafiklerimde pivot seviyesi aynı , destek ve direnç pivot değerleri farklı çıkıyor örneğin Çeyrek lik R1 53.15 gibi :()
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Çeyreklik pivot
0BeğenmedimŞikayet
Trader__Z ()Bu grafikte pivot'u hangi zaman dilimin de uyguladınız hocam? @ASRN
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Teşekkür ederim:)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()daha önce 6.80 kırıldı (boğa tuzağı) olarak kaldı şimdi tekrar denenyior bu ilk kademe yeri
htc54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Merhabalar hocam birde borsk rica etsem çiçeği burnunda bir yorum:)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"nthol" yapı aktifleşti! bunların anlamını biliyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()nthol sıkışıklıktan çıkmasını bekleyin! işleme gireceğiniz yer belli (gozde yi hatırlayın)