Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()eyvallah abim yine de bır görsel bıraktım faydası olur
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Yoruldun abim dinlen görüşürüz
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ():)) inşallah benden buraya kadar abimm şimdilik devamı sizde
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Çok yoruldunuz anlık grafiklerle destek oldunuz dinlenim bir çay ikram edeyim nefeslenin, bende dışarda olucam işlerim var Ons Altın dostlara emanet
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Burdan tekrar 4650 4700 gitmez inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()ben den buraya kadar ustadım canlı yayın bende bıter , katkıların için tşk ederim
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Kim varsa topla vura vura kırsınlar:)
bende de çay söyle:))
_Kafkas_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Gazoz olma Efsane ol 16 mottomuz:))
Sağlı sollu çifte lazım 5011.4 kritik çin seddi:) destek yapalım
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()E dedim koç başını alıp geleyim, olmadı kahveden arkadaşları çağırayım :)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Allah razı olsun eyfsane bir geliş oldu, maşallah çif teler işe yarayacak sanki
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Manuel 5010 gelsin fibonacci 5011.4 le voltran oluşturalım:))
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Atla geldim:))Onsa bir çifte daha lazım en okkalısından:))
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()emeginize sağlık bizim manuel 5010 a yer yokmu arkayı beşeyebilirmiyiz :))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Arafta:)direnci aşamıyor desteği kırmıyor kritik senaryo karar aşsması anlattığımız seviyeler ...
Ons 4s de tüm indikatörleri açtım:))
ich. bulut 5000 psikolojik direncini teyit ediyor üzerinde kalmalı diyor, kaufman 5015 direnc, fibo 5011.4 üzerinde kalıcılık arıyoruz viyana kuşatması 5081.8?
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Yo, çizileni anlamaya çalışıyorum kardeşim. Doğrudur küresel gelişmeler önemli.
Goliath için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()At lamı geldiniz , tam zamanında :)) çifte yi hak etti :))
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()sizde sağ olun aldığınız sattığınız bereketlı olsun
Yol4432 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goliath ()Gözle grafik görüntüsü ile bence hiç bir alakası yok şuanki global konularından ötürü.
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Gözünü aşağı dikmiş gibi yani doğru mu Zeynep Hocam?
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Yardıma koştum:))
5000 psikolojik destek direnç..
omuz at:))
0BeğenmedimŞikayet
Yol4432 ()Sağolun. Benim aslında Altın larım orta vade, fakat mecbur takip ediyorum, gümüşte al sat yaptığım için. Emekli işi bulaştık bir kere gümüşe. Heyacanlı oluyor. Harçlık çıkarırsak ne ala. Tekrar teşekkürler. Like, nız verildi. Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Hadı ınsallah destek yok ustadım yoruldum tek başıma
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ons 30 dak. grafikte 3 lü tepe form:)) destekleri koruyalım
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Merhaba guzel soru bende tşk ederim dıp olur ise ons Altın 4890 beklentı dahılınde olur diğer senaryolar farklı grafıklerde mevcut
Yol4432 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yol4432 ()Merhaba. Dip olursa nereye kadar, tepe olursa nereye kadar. Fikrinizi alabilirmiim. Tşk.