Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1819 05:34:21
EUR 51.5199 05:34:21
USD 43.5613 05:34:21
ALTIN ONS $5004.0450 05:34:21

Grafiği gönderen: Diebright

⭐⭐Diebright ()
Gümüş

Olası geri dönüş seviyeleri. 77.67 usd ilk tepki. 64.088 dibini koruması kaydıyla. Sonra 86.076 usd ardından 92.868 usd gelir. Ben 86.076 usd en kötü gelir diye düşünüyorum. 73 ons civarından bir ilave yaptım. Gece dibe denk gelemedik. 65 usd bekliyordum. Oradan bir tepki bekliyordum açıkçası. Saatlik ve günlük göstergeler dip yapmıştı. Rasyo da aynı şekilde 4 saat ve günlük tepedeydi. Günlük bulut tabanı 65 usdye yakındı ve düzeltme için bu tabana dokunması lazım gelirdi. Bu da oldu. Tüm bu koşullara rağmen gümüş 77.67-86.076 ve hatta 92.868 usdyi görmez ise gümüş gerçekten bitmiş demek olur. Tepkinin üst değerlere hızlı gitmesi de iyi oldu bana göre. Böylece 4 saatlikleri aşırı şişirmeden çok iyi yerlere gelmiş olacak. Sabah 100 TL gördük oradan da almadık. Bakalım artık tepkinin uzanımını izleyeceğiz.

Yorumlar (25)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

2BeğenmedimŞikayet

Pladum ()

@Diebright hocam sizin yorumlarınızdan çok faydalandım. Çok da isabetli grafikleriniz var. Siz yazılanlara aldırmayın. Kişiler kendi kararlarını yönetebilmeyi öğrenmeli başkalarına suç atarak olmaz bu iş.

Diebright için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Ben rasyo 48 ve 51 üstü tehlike diye kaç kez uyardım çok kişide o civarda satti kendim satmadım benim yolum uzun çünkü 60 tl Gümüş satın diyenler de vardı unutma hayırlı cumalar

Diren23 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Black_57 ()

Yıldızlarını açda düşüncelerini ciddiye alalım üstad

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

0BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Ben yıllardır tanırım platin de çok faydası gördüm platin sayfasında herkes bilir ustamizi

kocEMİN için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

kocEMİN ()

Adamın hasıdır yeminle tanımam etmemde sayfadaki ender insanlardan

Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşsüsüm ()

İftira insanı dinden çıkarır arkadaşım.

Şeyh kim ki, sen bu arkadaşa mürit diyorsun.

Tepeden mal aldırmak vebaldir,

Düşecek deyip kazanca engel olmamak ta vebaldir.

Bence fazlazıyla eleştiri sınırları üzerinde kalarak yazdın.

Umarım sence de yeterlidir.

Cumamız mübarek olsun.

2BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

@Diebright ustam iz al sat ci dir kimseyede al sat demez al sat ci için fiyat önemi yoktur o bant aralığını ölçer ona göre al sat yapar ve sayfaya da faydalıdır

0BeğenmedimŞikayet

kocEMİN ()

Özelliklede kimseye al sat tut demeden

Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Uniqueidentity ()

Selam. Dostum çok uzun zamandır dışardan, yakın zamandan beri de üye olarak burdan takip ediyorum. Ben senin kadar aklı başında objektif aldığına aldım sattığına sattım alamadığına da alamadım alsaydık yazan görmedim. Samimi söylüyorum bunca saçma muhabbetin yanında sen sayfa adına büyük bir değersin.

0BeğenmedimŞikayet

Onur4124 ()

Sen aldırma baskan biz seni biliyoruz

0BeğenmedimŞikayet

Bozkurt09 ()

Ya arkadsim siz neler yaziyorsunuz böyle bu sitenin en saygin akli birkac kisisinden biri Deiprayth hoca bu ne sacmalik böyle bence hemen özür dileyin yapmayin boyle

1BeğenmedimŞikayet

Gümüşsüsüm ()

Kardeşim La havle de, sabır, cuma bugün boşver hiçbir şey için değmez, lütfen yorma kendini

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Ben gibiler ne demek? Ben yaptığım al satlarda ara alımları burada defalarca söyledim. Her işlemimi nerdeyse yazıyorum. Kimseye tepeden mal aldırmadığıma herkes şahittir. Hatta defalarca bana elinde neden tutmuyorsun dediler. Ben de ben al sat mantığı ile hareket eder terste kalmayı istemem dedim. Birkaç gün önce 129 TL gördüğünde bile sattım bana niye sattın dediler. Bir saatte 8-9 TL düşen ve hala yükseliş emaresi göstermeyen malı neden elimde tutayım dedim. Beni birilerini zarara uğrattım diye suçlayamazsın. Yorumların %90 düşüş üzere 90 usd olduğunda da düşüş yazılmış gümüş 121.65 olmuş. Sen de aldırmadın o zaman? 7 yıldır bu piyasanın içindeyim bir kişi bile senin yüzünden zarar ettim bana mal aldırdın demedi. Hatta burada alım tavsiyesi isteyen arkadaşlar var. Birlikte alalım diyenler var. Hiç geri dönüş yapmam onların mesajlarına ki benim yatırım mantığım onları zarara uğratmasın diye. Düşüş beklerken bir gün gümüş alabilirsin belki sen de.

0BeğenmedimŞikayet

Kantar2271 ()

Hocam analizleriniz harika gercekten normal bu isi yok dusecek yok cikacak demeden grafiklerle usulune uygun sekilde yapanlara yol gosterici oluyorsunuz. ALLAH RAzi olsun. Aksam ki 65 bulutunun icindekide nokta atisti. Lakin bende 67 lerde gordum az daha çini bekliyim dedim uyuyakalmisim bende oradan alamadim cok iyi tepki yeriydi kismet bende 70 onstam girdim çin acilinca. Analizlerinizde basarilar diliyorum

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Kardeşim siz hep düşüş gördünüz. Hep düşüş gören de yükseliş gören de bir gün haklı çıkar. 115 dolar dan 121.6 dolara gitti. O arada kazanan kazandı. Al sat yaptığımı da söyledim. Alım fırsatı kimseye de ful önermem ben kademe alır satarım. Alı fırsatı ful gir çık demek değildir. Afaki hedefler de vermedim. Ben bu düzeyde olmasa da 122 dolarda düzeltme bekliyordum. Nitekim 167 TL gibi 2 kg hariç çıktım. Sizi dinlesek o karı elde edemezdik. Al sat fırsatlarını da kaçırırdık. Dibe kadar da bekledim burada yazdım. Ara kademelerde al sat yaptım. Şu an da elimde fazlasıyla dolar ve TL var. Bence siz dinlenseniz iyi olur. Çünkü durmadan düşecek diyip düştüğünde ortaya haklıymış gibi çıkacaksınız. Yükselince de kaybolacaksınız.

0BeğenmedimŞikayet

F30 ()

Bugün tepki yükselişi için fikriniz nedir

0BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

tepki yükselişinden sonra tekrar hangi seviyeye inecek?

0BeğenmedimŞikayet

The_hacim ()

Başkan Çin çok alımkar olmadı 64 lerden Çin açılmadan 72 lere geldi

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşsüsüm ()

Hadi inşaallah diyelim dost, cumamız mübarek olsun.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum