Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()90..92 direnç haline geldi artık ..4 şubat dedik . döngü çetin çıktı ..
Atmaca41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atmaca41 ()Artık hocam 96.103 ons arası düşünüyorduk gumledi nasip deliyelim artık bu rakamlar rafa kalktı bir rakam aralığı bu sisli havada zor ama
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Rasyo 62,30 üstü haftalık kapanış yapması gerekir diyor ustalar hocam
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Bu gün haftalık kapanış belli edecek bakalım durumu gece hiç bakmam ben düşer se zaten çıkar diyorum:)
Azrc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()rasyo 60 üstü pek olumlu bakamıyorum ..60 üstü kaldıkça gümüşteki yükselişler sadace tepki olarak kalır satarlar ..46 a kırılmadan bu 46 bölgesi baş olarak kalır belki omuz baş ikili dip filan yapar ..
cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Abi günaydın daha yeni uyandım inan gece olduk öldük dirildik 89 TL lere düştü çok kötü bir gece geçirdim
Şimdi durumlar nasıl
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Noyan__66 ()500000 çocuktan bahsediliyor hocam tüm komplo teorileri gerçek çıktı
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()60 destek olarak kullanılır mı, yoksa aşağı mı kırar soru bu!
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()60 bin 70 bin çocuk .. meğer içinden kökünden iliğinden çürümüş bunlar .
bt. c 125k den 59 k.4 senedir ne çektiler dünyadaki insanlar .
gümüş 121 den 63 çok kısa sürede her şey onların elindeymiş ..
şimdi bu intirnet bağımlısı ..1 yaştan 10 yaş arası çok büyük sorun
Noyan__66 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Noyan__66 ()O çocukların ahı yıkacak bu dünyayı :(
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()bundan sonrada yine Altın tek güvenli liman olarak kalabilir .. sanali bitirdiler
Thierry_Henry için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()dünya çok kötüye gidiyor .. zaten gizlenmiş kötölükler .. neler duyuyoruz .. hepsi o zenginlerin oyunu
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()sadece herkesin herşeyin bir sırası var. haaa ben kaldıraçtayım Altın kaldıraçı çok vermiyor milim milim veriyor yoksa oraya gidecem de oraya adam istemiyorlar çok yüksek giriş çok az kar. sistem içeri adam almak istemiyor.
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()gümüş Altın farketmiyor. her yer birbirine bağlı. 9 köyü yakan birini sağlammı tutar. YTD.
0BeğenmedimŞikayet
Thierry_Henry ()Evet devam ediyoruz panik yok hocam gümüşleri Altın a çevir me planını bir çok kez anlattık gümüşte hep böyle devam edilecek zannetti herkes gümüşün kazancı çok niye altın alayım diye sitem ederken elde ettikleri karı malesef altın artırarak koruyamadılar
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Rasyo sonunda muradına erdi iğnesini atmış artık dondurelum hocam hayırlı cumalar