Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Zdnnee ()Neden bashar diye isim koydun kendine. Benim sözüm o adama. Seni tanımam bilmem. Adam meşhur oldu diye neden onun adına 1 ekleyip yorum yaptın. Çokmu akıllısın
bashar1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bashar1 ()3 gun önceki yorumları bi oku istersen ben bashar değilim bunuda aklına kazı şimdi isine bak bye
Zdnnee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bashar1 ()beni hala bashar sanıyorlar:) ben bashar değilim birader:) sende burda gunlerce milleti gariyana getirdin gumus alın diye 200tl olacak batırdın herkesi zidan
Zdnnee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zdnnee ()Boşuna yorum yapma, Millet dalga geçiyor seninle.
0BeğenmedimŞikayet
bashar1 ()Gördünüzmü 2 li dip onaylanmadan alanlar aşağı bastılar gece. hala onaylanmadı ve aşağı gidebilir ufak bir teknik hata sonucu alım zarar ettirir ytd
1BeğenmedimŞikayet
bashar1 ()72 dlarda nasıl bekledi tam 1 dk bekledi- aşağı kırsa kalıcı olsa olacakları düsün- grafik okuyan iyi anlar bu hissi. teşekkürler saygılar
50_ot_dalgalar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
50_ot_dalgalar ()Bence az cok ayni şeyleri söyluyoruz ama durumlara verdigimiz isimler farklı. Bende tesekkur ederim
1BeğenmedimŞikayet
bashar1 ()hocam günlük kapanıs daha sağlıklı ama suanda 91 üstüne gider kalırsa evet 2li dip onayladı deriz ancak suanda 2li dip adayı. teşekkürler..
0BeğenmedimŞikayet
50_ot_dalgalar ()92 ustünde 4 saatlik kapaniş ile 2 li dibin formasyon hedefine yolculugu başlar
0BeğenmedimŞikayet
Efesinek ()Daha ikili dip sayılmaz bu grafik 1.5 dibi daha var sonra yukarı gider oda zirvesi olur tahmini 130 kusur uçacak kaçak diye bir şey yok yani bana göre hayırlısı inslah
0BeğenmedimŞikayet
bashar1 ()olma adayı dostum onaylanmadı daha alım için 2li dip önemli teyiddir
91 üstünde gitsin 2 3 gn kapanıs versin evet 2li dip onaylandı alabiliriz deriz arastır yanlıs anlama beni
0BeğenmedimŞikayet
50_ot_dalgalar ()Ben yukselecek demedim kardesim 2 li dip yapmiş dedim. Kızma bana :) kimse almıyor garibimi korktu millet. İyı oku lutfen
0BeğenmedimŞikayet
bashar1 ()o sekilde 2li dip onaylı olmaz günlük kapanıs vermeli 91 üstünde bu sekilde alım yaparsın 72 aşağı kırar batarsın. teknik okuman hatalı alım için
0BeğenmedimŞikayet
bashar1 ()1. düşüşte 72den döndü pazartesi 91e gitti oralarda kapattı
1. düşüşte 72den döndü pazartesi 91e gitti oralarda 1. gün kaldı
2. düşüşte dün düşmeye basladı dip onayı nasıl geldi grafiğe?
o sekilde 2 li dip olmuyor madem onaylanmıs alsana buradan gümüş? 72 kırarsa nasıl 2li dip onaylı olacako
0BeğenmedimŞikayet
50_ot_dalgalar ()Grafigim 4 saatlik ve 4 saatlikte kapanış vermis. Dikkat lutfen. Ekran görüntüsü al yapay zekaya sor o sana soylesin
0BeğenmedimŞikayet
bashar1 ()2 li dip olma adayı 91 üstünde kapanıslar verirse onaylanır 2li dip onaylı değil teknik okuman yanlıs
0BeğenmedimŞikayet
bashar1 ()2 li dip nasıl yapmıs kapanıs mı vermis günlük hayır vermedi 91 üstünde kapanıs verirse 2li dip verir yanlıs yorum güzel kardesim