Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Adana3401 ()Teşekkürler hocam bekleyelim o halde
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Servant ()Eben sorumun cevabını şimdi aldım şükür :)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Şimdi ben ve bir çok kişi 3..4 tl den ons 12..17...24 den anlar .. terste kalmak imkansiz .
Siz ve başka üsten alanlar bekliyecek mecburen.
Traump yine bir şey der filan . fed 2 kez daha faiz indirimi yaparsa bu yine gümüşe yarar ...
O yuzden tablo kötü gülüksede mevcut durumlar yine yukarı yönlendirir bir yerden diye düşünüyorum.
Adana3401 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Sagul canim sizinde.
Risus_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Çok bekletmeyin hocam gözümüz sizin yorumlarınızda iyiki varsınız gününüz güzel geçsin
0BeğenmedimŞikayet
Adana3401 ()Bu iş böyle mi hocam bu şekilde mi para kazandırıyor? Biz rastgele alım yapıyoruz 157 maliyeti 140 a düşürdüm alarak ama para bitti sayılır 4.400 gram. Nasıl ortalama düşürecegiz bu seviyede kaçtan satıp kaçtan almak lazım geri
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Bir az zaman geçsin.. daha netleşir. Bakalim
Risus_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()38 onstn vardı en son ..2 gun önce 78 den ekledim .. şimdi olurda 60gelirse bir jademe 50 gelirse 3. kademe alim yapacağım..
Soru yok sizden . Ne sormak istediniz
Servant için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Servant ()Hala sorduğum soruya cevap alamadım siz grafik attığınıza göre alım tapmadınız bu tablo da bu var doğru mu?
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Bu tabloya göre daha altını deneme ihtimali daha yüksek gibi görünüyor dimi Aynur hocam