Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
1BeğenmedimŞikayet
kod007 ()Açgözlülük kötü bir şey. Kaldiraclarda aç gozluleri çok kolay yerler. Sabirsizlari acgozluleri. Sadece bir iki şeye bakılarak yön tayin edilmiyor maalesef.
ANKA06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Modus ()Anlasildi:)) den devam ett short'a
kod007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ANKA06 ()Allah sana da bol kazançlar versin kardeşim hepimizle birlikte dedim ya İyi niyetinden şüphem yok
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()Yorumda yazmıştım bugün olan için haaa yine belli olmaz ama ben ona göre pozisyonunu almıştım.
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()Zaten amaçları bu ben 89 short girmiştim gidişim belli. Kaldiracli piyasa bu piyasaya hiç benzemezki :)
0BeğenmedimŞikayet
ANKA06 ()Dur babaolmaz inşallah ağzını hayra aç terste olan çok insan var... Biliyorum iyi niyetli olarak uyarıda bulunuyorsun.. Fakat kalbimizi bozmayalım inşallah dirençlre kadar hızlıca gider ABD açmadan
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()Bence ondan daha kötüleri var. Hft ler :)
0BeğenmedimŞikayet
bladeandneo ()coniler satsa bile sağlam duruyor şuanda
0BeğenmedimŞikayet
ANKA06 ()Tek korkum coniler
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()bilmem ki ..
Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Doğru diyor )) senin grafik ne söylüyor))
zuleyha_y için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eren4545 ()Abim dur tlde kaldık çıkıyor bu düşecek dediklçe tırmanıyor
0BeğenmedimŞikayet
ANKA06 ()Bilgilendirme için teşekkürler O zaman devam ediyoruz yolculuğa
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Aynur hanım rosyo 46 olduğunda ons kaç oluyr gümüş
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()alıcılar fazla diyor esas alımlar kanaldan sonra hızlanacak demek istiyor.
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Oraları görür mü ki adım adım düşüyor
Cakı_cen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()doğru olan bu .. geçebilirsiniz ...
Cakı_cen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ANKA06 ()Evet abla mutlaka sadedir bizler için elinizden gelenin en iyisini yaptığınıza hic şüphe yok.. Amma ve lakin benim gibi anlayamanlar boş boş bakıyor işte sizin sevinçlerinizle seviniyor streslerinizle strese giriyoruz :) Eksik olmayın biriniz bin olsun.. Bu arada bu duam buradaki insanlara karşılıksız yardımcı olmaya çalışan tüm Usta ve hoca arkadaşlarımızadır..
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
puslu_ ()Ablam kendince çiziyor ama anlayan az sanırım:))
0BeğenmedimŞikayet
Cakı_cen ()Rasyo 46 ya düşerse Gmş ten Gram altın a gecelimmi hocam.
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()yahu graik çok açık ve sade .. rasyo iniyor . geri çekiliyor .. yatay destek kırıldı
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()üçgen yukarı kırıldı :))
0BeğenmedimŞikayet
ANKA06 ()Abla tam olarak ne oldu neyi basardik