Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1822 16:59:30
EUR 51.4734 16:59:30
USD 43.5094 16:59:30
ALTIN ONS $5055.8850 16:59:30

Grafiği gönderen: Aynur1

⭐⭐Aynur1 ()
Gümüş

grafıkte yatay destk dırençler önemlidir ..o sarı 89 e denk gelen yatay direnç kırıldiğında hızlı bir haraket gelebilir ..ytd

Yorumlar (23)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

BABAYAGA_06 ()

Eee kırdı hocam 90 şimdi ne olacak

0BeğenmedimŞikayet

Mustafa3214 ()

Çok teşekkür ederim hocam ben de 160-200 olarak görüyorum sene sonunu beklemeden hatta. Diğer yorumunuz için de ayrı teşekkür ederim.

battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Shadowhas ()

Üstadım sizi epeydir takip ederim. Dedikleriniz bir bir geliyor şimdi benim asil sormak istediğim diger platformda takip ettiğimiz ve güvendiğimiz bir Hocamiz Vix hareketi ile sağlam bir düzeltme geleceği bu da Şubat yada Mart ayinda olacak ama ne zaman? Sizin dediklerinizle uyuşuyor. Bir düzelme olacak gibi ama ne zaman? Yakip ettiğim kadarı ile de her zaman bu aylarda gerçekten de yapiyorlar.

2BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Gardaşım nasıl anlatayım olaylara göre farklı seviyeler çıkar . Neyi göreceğimizi bilmiyoruz. Fakat 2027 de biraz yatay biraz aşağı biraz hacimsiz yükselişler bekliyorum 2028 2029 burada sert yükselişler beklerim. 2030 zirve sonrasında sert düzeltme hatta düşüş bandına giriş beklerim. Tahminim 2029 sonu 2030 başı çıkışa başlarım o noktada bir kısmı radyoda seyrine kalır. %30 gibi ( Altın a dönüş ) %70 varlığa dönüş beklentim bu yapmayı düşündüğüm bu

Mustafa3214 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

200 dolar a yakın seviyeleri bekliyorum 180 200 arası sonrasında ciddi bir düzeltme peşinden tekrar yükseliş

Mustafa3214 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Rasyo desteklerinden 41 ile 34 arasında gümüş çok sert yükselişler yapacak rasyo 41 den sonra hedef rakamların nispeten netleşecek şuan bile 5000÷34 = 147 dolar hedefi olur . Fakat Altın da gümüş ile birlikte yükselecek. Bu 200 dolar seviyeleri Bu noktada tahminen altın ons 6800 lü seviyeler olur. Asıl olay rasyo 32 yi kırdıktan sonra başlar gümüşte. Günlük 10 15 dolarlık yükseliş izlenir. Belki 15 üzeri doğru yerde gr geçmek yada varlığa dönmek gerekecek. Bu gördüğünüz düzeltmeden çok sert düzeltme olur. Sona doğru al sat değil. Bekle parçalı sat doğru hamle olur.

Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Mustafa3214 ()

Hocam uzun vadede(2026 sonu, 2027 sonu) gümüş hedefleriniz nelerdir?

2BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Rasyo Aylık grafikte
Destekler
34.2 41.26 45.61
Pivot 52.67
Dirençler
59.73 64.08 71.14
Haftalık grafikte
Destekler
33.85 40.91 45.26
Pivot 52.32
Dirençler
59.38 63.73 70.79
Nerelerde takılacak
1. Olarak 52.32 ve 52.67 aralığında bu noktada saatlikler düzeltme isteyebilir. Pivot genelde zor geçilir.
2. Yer 45.26 ile 45.61 arası
3. Yer 40.91 ve 41.26 arasında
4. Yer 33.85 ile 34.2 arasında büyük destekte yavaşlar küçük destekte takılır. Saatlik grafiklerde düzeltme yerleri tahminen bu rasyolara yakın yerde olacak. Düzelttikten sonra ( yukarı ufak br hareket sonrasında ) kıracak. Ben bunu bekliyorum. Fakat benim düşüncem en düşük desteği kırmadan önce tekrar günlük grafikte düzeltme belki haftalık grafikte dahil olur.

0BeğenmedimŞikayet

engalt28 ()

Sağolasın hocam

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Gardaşım makas aralıklarını yapay zeka hesaplayıp açıyor yada kapatıyor. Alım ve satım yönüne risklere göre değerlendiriyor. Giriş yapmaya izin verir mi bilemem. Makası dahada açabilir makası kapatabilir.

engalt28 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mehmet321 ()

şöyle bir ortamda ev araba arsa değilde geride kalmış metallere para yatırmamak zaten bir çılgınlık

Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Hocam Japon atasözü der ki parayı çılgınlar kazanır:)))

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

olabilir .. gümüş balınaları gerçekten çılgın .

102 gelsin .. kalıcı olsun . dediğiniz olabilir ..

amma rasyo 46 şimdi kırılmadan yeni ath beklemek aşırı çılgınca :)))

0BeğenmedimŞikayet

engalt28 ()

Kuveyt ve dk benim bildiğim katılım bankaları yani

Metin44_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Metin44_ ()

Hangi bankalar fiziki teslimat yapıyor

0BeğenmedimŞikayet

engalt28 ()

Fiba fiziki teslim yapmadığı için oradan alamıyorum çiğdem hanım

çiğdem7171 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

çiğdem7171 ()

Arkadaşım ben fibank tan alıyorum makas fazla değil

0BeğenmedimŞikayet

engalt28 ()

Hocam hayırlı günler. Benim gramlar kveytte. Makas kötü. usd ile islem yapiyorum Bu seviyelerden en azindan yarisini cikip dkya aktarip giris yapmama firsat verir mi? Yoksa 90a biraz daha yerlesmesini mi bekleyeyim

1BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Şuan 90 direncini destek yapmakla meşgul

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Tamda buradan ilave olurmu, trafiğe çıkacağım kaçabilir. Kesin kacar

7BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Dün akşam hacimin arttığını söylemiştim 90 98 107 114 ve 121 sırayla bu dirençleri kırmasını bekliyorum. 71 kırsaydı çok farklı bir senaryo vardı. Yükseliş trendi değişebilirdi. Fakat sakin kalmamdaki asıl şey bu trendi bozacaklarını düşünmedim. Belki bir ara endişe ettim. 71 desteğine geldi tekrar hafif hacimsiz yükseliş tekrar gelirse kırabilir dedim. Evet gerçektende kırardı. Yukarıda 160 ile 180 dolar zorlarlarsa 200 dolara kadar kısa vadede yükseliş beklerim. Bu sene içinde 160 ile 200 dolar arasında değerleri bekliyorum.

0BeğenmedimŞikayet

redlion999 ()

Kırılım sonrası, kalıcılık teyidine nasıl onay veriyorsunuz

1BeğenmedimŞikayet

ANKA06 ()

Allah razı olsun emeklerinizden hakkınızı helal edin

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum