Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Melisima ()Sağolun hocam iyi ki hayatta sizin gibiler var…Sizler gibi insanlar hayatın güler yüzleri. Sağolun varolun. İyi geceler.
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Eyvallah kardeşim sağol.
Mahsunyildiz21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağolun çok güzel yorum olmuş ayakta alkışlıyorum sizi. :) herşeyden önemlisi sağlıktır dediğiniz gibi. Gerisi bir şekilde olur. Nasip neyse o. İşler döner dolaşır nasip meselesinde düğümlenir. Onuda bizler bilemeyiz Allah bilir. Tekrar çok teşekkür ediyor hayırlı geceler diliyorum. Allah rahatlık versin size ve herkese.
Melisima için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mahsunyildiz21 ()Doğru sağlık önemli Hayırlı geceler Allah rahatlık versin
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağlık olsun gerisi önemli değil olur bir şekilde. Neyse ben artık çıkayım sağlık uyku daha önemli. :) hayırlı geceler Allah rahatlık versin.
1BeğenmedimŞikayet
Melisima ()Gaplı 120 sağlık olsun. Herkea yardımcı olmaya çalışıyor bazen grafik te tek başına etki etmiyor. Elbet olur kismette varsa. Bu yüzden düşse de çıksa da önemli değil bir yerde gelir yada gider sağlık önemli. Ben kendi adıma herkese teşekkür ederim. Hayalet öncelikle size herkes adına teşekkür ederim çabalarınız asla unutulmaz, Aynır hanım size de Altın strateji , theri Henri aklıma gelmediği bir sürü isim herkes elinden geldiğini yapıyor. Sağolun varolun. Elbetteki bu çukurdan birlikte çıkarız bugün yada yarın o an elbette ki gelir. Burdan da girsek şurdan da çıksa nasip neyse o. Ama bu dayanışmanın bedeli yok herşeyi kaybetsem de yine bu sitede olucam…
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Çin e denk gelir belki burayı kırmak bakalım ben yatarım o saatte gece sıkıntı hatta fazla bile takıldım bu ara geç saatlere kadar. :)
0BeğenmedimŞikayet
Mahsunyildiz21 ()Doğru hocam sorun yok bıraktık içine demlensin dışarısı soğuk zaten :))
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Gün içinde direnç kırması lazım diye düşünüyorum. Artık gece mi olur sabah mı olur yoksa akşama doğru mu olur bilemem. :) yakın zamanda olması beklenir normal şartlarda.
0BeğenmedimŞikayet
Mahsunyildiz21 ()Bende pes etmez diye düşünüyorum ama geçen ayki gibi sürekli değişkenlik yok sürekli sabit kalıyor 1 tl oynuyor oda makasa gidiyor çok kitlendi bugün Çin bi hareketlilik yapsa iyidir nerde hareket orda bereket
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()O direnç eninde sonunda Kırılacak ve en az karar yerine gidecek bana göre. Pes etmez bu grafik bence bak gör. :)
0BeğenmedimŞikayet
Mahsunyildiz21 ()Zabaha görürmüyüz hocam bu ons rakamlarını :))
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Burası öyle yada böyle işleyecek bana göre