Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Puahhahahahah
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Roket ne âlemde garajda mı halen? Puhahah
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Böyle kişilerin koruyucusu elbette sen olacaktın. Ben bakayım dedim ne zaman hortlayacak bizimkisi ve hemen hortladın. :D
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Bay kero @Hayalet_adam millete sarmayı bırak işine gücüne bak tamam
Degnekci23_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Degnekci23_ ()Ben kimseye laf atmıyorum, adam grafik çizmeyi bilmiyor, ben de uyardım, kalkmi bı de sözde grafiğine hadi ordan falan diyor, bildiği yanildigina yetmiyor.
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Dostum sen ortalıkta dolaşan hayalete laf atıyorsun galiba namı diyar bay kero Şuan elinde 100 dolar dan gümüş oldugu için ses etmiyoruz hayaleti bilen biliyor sen fazla canını sıkma :) tamam
0BeğenmedimŞikayet
Degnekci23_ ()Onu cizene sormaniz daha doğru olur. Zaten Aynur hanım 142 nin önemine değinmiş.
Mertoğlu66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mertoğlu66 ()Yani ne demek istiyor yön ne tarafa
0BeğenmedimŞikayet
Degnekci23_ ()Sevgili site sakinleri, doğru grafik burda, trend çizgisini doğru cizemezsen tersi olursun, Aynur hanımın işi bildiği ortada, doğruya doğru eğriye eğri diyecegiz tabii ki. Teşekkürler hocam
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()135 e denk geliyor şu an ... bu da 1 saatlik miş .. bilmem kim dedi ..
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()o belki 15 dakıkalık ve ya 1 saatliktir .. benimki 4 saatlik bu .. düşen trend mavi çizgi .. temas gelmedi daha
0BeğenmedimŞikayet
Degnekci23_ ()Merhaba, şimdi bu grafige göre düşeni kırmış diyebilir miyiz? Demin bı arkadaş düşeni kırdığını iddia ediyordu?