Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Evet allah bereket versin .
Bu işte panik yapmayacaksın
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Bu tarz zamanlarda sabır lazım. Dünden bugüne dipten 21 TL yükseldi. Geceden beri ise 10 TL. 40-50 kg alan için güzel kazanç.
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Benim duruyor satmadım 1.09 dada ekledim
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Toparlanma süreci böyle oluyor maalesef. Tekrar düşer korkusu ile ya zararına satılır ya da erken kar alınır. Sert düşüş sonrası yatırımcının psikolojisini yönetmesi zor olur.
barbaros38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Günaydın. 105.78 TL alım değil mi? Ben de 106.7 TL aldım ama erken gönderdim. Bekletsem iyi kar vardı. Piyasa toparlanıyor. Gece Asya'ya güvenemedim. Çok oynuyor piyasa diye.
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()84.25 usd üstünde kaldıkça güçlenecek. Geri çekilmeler olsa da bu değer üzerinde kaldıkça kademe alınabilir.
Veys2121 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Günaydın dün size yazdığımı okumadınızmı?
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Bakalım hareketli fiyat. Bazen ons bazlı 1-2 usd düşebiliyor. Daha 30 dk önce 84 usdye düşüp 86 usdyi geçtik. Geri çekilmeler değerlendirilmeye alınmalı.
Onur4124 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
barbaros38 ()Hocam dün gece 114 den aldım sabaha 100 oldu bu gece almayacam dedim 114 den sabaha 121 oldu gerçekten ama bu çok sıkıcı değil mi kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyolar
0BeğenmedimŞikayet
Veys2121 ()Usta bende tl deyim kaçtan alım yaplım destek direnç bilmiyorum yada direk burdan alsam mı
0BeğenmedimŞikayet
Onur4124 ()Geri gelmeyecek gibi artık
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Aynen mum yeşil. Güzel açılış oldu. 90.58 usd ye gidebiliriz. Umarım bir düşüş gelir ilave yaparız.
memnunyusuf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
memnunyusuf ()Mum yeşil geldimi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Birazdan ufak bir geri çekilme olursa kademe giriş yaparım. 117. x TL gelmişti orası ilave yeriydi.
Onur4124 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onur4124 ()Hocam parca alım yapalim mi?