Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Ne demişler Altın çamura düşmeyle değerini kaybetmez:)
_usumut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_usumut ()demekki sene sonuna ben bu hedeflere sığmam diye baştan yaptı :)
Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()70 den maliyeti olanlar bile şaşkın.
Sene sonunda olacak şeyi sene başında ilk aydan yaparlarsa olacağı buydu. Ama sabırla düzelir inşallah.
Yere düşen kalkar da
Gözden düşene çare yok hayırlı cumalar
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()grafikte düşecek çıkacak diye bir durum yok.. grafikte rasyo önce yukselecekti sonra buraya kadar düşecekti.. o grafik gerçekleşti bitti..
6153Avcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()çok düşüp düşmeyeceğini bilmiyorum . olmadık yere canınızı sıkmak istemem.. ama kısada bir miktar daha düşer..
( teknikte çok düşmesi için sebep var.. ancak o sebep buradamı gerçekleşir yoksa biraz daha yukarı gidip 175 gibi oradamı gerçekleştirirler onu bilemeyiz)..
6153Avcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
6153Avcı ()Hocam pek anlayamadım cokmu cuikacak yoksa cokmu düşecek 600 bin tersteyiz
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Eskiden her cuma halk günü olurdu @Yılmaz34 iyi bilirdi
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Her cuma milletin içinden geçiyor bunlar özellikle. Halk günü gibi indirimli satışlar
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()oynarlar doğru.. ama neticede doğruya bağlarlar. sabrı tükettikten sonra olması gereken yere çoğunlukla gelir..
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Çünkü romantik bakıyorlar. O konuda da uyarmıştım romantizmi bırakıp biraz da gerçekçi olmak lazım şeklinde
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Grafikler oynarlar mübarek gün millet korkutma:)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()öncelikle düşecek diyemezsin.. ) sonuçta düşer. yatırımcıda onu bunu suçlar.. oysa bilerek gaza getirldiğini bilmez...
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Valla burada çok iyi ihtimal paylaşan uyaran kişiyi hep yanlış anlıyorlar
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()daha güzeli var.. ama yatırımcı yanlış anlıyor.. ozaman Altın ons un bu kadar yukseleceğini bilmiyorduk..
rasyo olması gereken değerleri yazmıştım ama yatırımcı altın ons tarafını düşünmediği için büyük yanılgı olarak düşünüyor olabilir ama rasyo için yüzde 100 isabetlii bir analizdi..
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Ben görmemişimdir. Sadece seninle konuştuğumuzu hatırladım. Şimdi baktım güzel çizimmiş evet
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Dahası vardı da neyse gelirse hatırlatırım şimdilik bakalım.
VİX için de birçok kez uyardım ve bakıyorum ciddi yükseliş yapmış
Horozigo_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()paylatımya sayfada görmedinizmi.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Senin dediğini görmedim biz seninle de konuştuk hatta 61 leri falan.
Bazı teknik bilmeyen ve az bişey bilse de gaza gelen kişiler. Onlarda birkaç video izleyip etkilenmiş olabilir.
3 yıl önce senin vermen mükemmel bişey çok yaklaşmış daha iyisi olamaz Tebrikler
0BeğenmedimŞikayet
Horozigo_ ()Rasyo Xau lehine döndü 72 rakamın geldi :) tekrar gelir
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()3 yıl önceki bir analizi paylaşmıştım 30 diye ama sonradan düzeltmiştim 40 diye..
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Rasyo da çok diyen oldu sayfada 30 bekleyen
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()kim 30 bekliyor..
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Ben de 72-73 potansiyeli var demiştim ama 30 bekleyen çoktu