Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1850 12:12:27
EUR 51.5701 12:12:27
USD 43.4872 12:12:27
ALTIN ONS $4891.3150 12:12:27

Grafiği gönderen: Diebright

⭐⭐Diebright ()
Gümüş

4 saatlik gösterge dip yapmis. 70 dolar dan yaklaşık 122 dolara yükselişin kritik yerlerinden biri olan 89.78 usdye de dokunmuş. Buradan da dönüş almaz ise demektir ki 81.x usd bir altta gelir. Gunluk dip yapana kadar da satış yer.
Dün gece 3.76 ile çıkış yapmıştım. Iceride az bir miktar bırakmıştım. Kârdan bir miktar gitti. Keşke tam çıkış yapsaydım yine de %90 dolar ve tl tarafında bekliyoruz. Taziyemiz bitti. Memlekete döndük.

Yorumlar (23)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

70 dolar a bakarsiniz. Orada ciddi alıcılar var. Orayı da sert kırdı alıcıları temizledi ise geçmiş olsun.

Monopol için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Abdulhamithan ()

İyi toprağım sevindim senin adına. ama buradaki arkadaşlar için inan uzuldum

Diebright için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Üstten kâr satışı almadığım ufak bir miktar kaldı. 200 k kâr vardı. Hemen hemen hepsi gitti gibi. Başa döndük gibi. %90 tl ve dolar var elde. %10 tepeden satamadığım gümüş var. Yeni alım yok yani.

Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Monopol ()

Hocam merak ettiğim için soruyorum cidden burdan 40-30-20 düşse kim. ne. dicek veya dusuremezler diyebilirmiyiz yani çok garip

0BeğenmedimŞikayet

Abdulhamithan ()

Hocam sende yoktur inşallah ustlerdem

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Bu gümüş tarihine geçecek bir çöküş. Şahsen 122. x usd gibi satış bekliyordum. Yakınına kadar yükselmişti.

Onur4124 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Onur4124 ()

81 dolar ı cok rahat kırdi.70 dolar yakindir

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

%32 ve neredeyse tepkisiz düşürdüler. Hala da düşürüyorlar. Destek olabilecek kademeleri atlaya atlaya düşürdüler. Nerdeyse ay başındaki yerine gelecek. Gece son kalan kârı çıkmadıgimiza pişman olduk. Hemen hemen maliyete geldik gibi. Umarım daha da dusmez. 80 dolar ın aşağısı bile geldi.

BABAYAGA_06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BABAYAGA_06 ()

Aynen takip ettiğim noktalarımız aynı ama buralardan bi dip yada bi tepki bekliyorum hocam

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

81.11 usd tutmaz ise yine 70 dolar a bakarım.

Alperen5038 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Alperen5038 ()

Hocam alım yerleriniz neresidir acaba

0BeğenmedimŞikayet

Esmer42 ()

İnşallah gelir hocam zarar cok

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Bu satış iyi olmadı. Fena bir satış açıkçası. Yani günlük %25 falan kayip akıl kâri değil. Az daha zorlasa 1 ayda verdiğini geri alacak. 81.11 usd dönmez ise 70 dolar kritik desteğine kadar inebilir. 200 bin kar etmiştim kârın yarısı gitti. Umarım daha fazla dusmez. Şu an en kötü 89.77 usdye gelmesi gerek.

F30 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BABAYAGA_06 ()

Olsun kardan zarar )

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Çokta iyi yakalayamadım. Gece ful mu çıksam dedim orada tereddüt etmemek lazımdı. Alttan iyi taşıdım oralara kadar sabrettim. 2 kg kadar bıraktım. Onu da çıkıp beklemek daha iyi olurdu.

BABAYAGA_06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Allah rahmet eylesin. Genç yaşta ölümler çok etkiliyor beni. Mekanı cennet olsun. Kanserden annem başta olmak üzere çok yakınımı kaybettim. Allah bizlerden uzak etsin bu çaresiz hastalığı.

Haciapak için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Allah razı olsun. Hosbulduk.

Raşid için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

F30 ()

Alım için 81 dolar civarınımı takip ediyorsun yada 88 doları aşağı kırarsa parçalı alımmı yapacaksın?

0BeğenmedimŞikayet

Raşid ()

Hocam hoş geldin, tekrar başınız sağolsun

1BeğenmedimŞikayet

Haciapak ()

Hocam başınız sağ olsun Biz de dün kuzenimizi defnettik 30 yaşında ilik kanseri

0BeğenmedimŞikayet

Azrc ()

Başınız sağolsun abi

0BeğenmedimŞikayet

Getto ()

Hoşgeldin üstat dibi yokmu bunun

0BeğenmedimŞikayet

BABAYAGA_06 ()

Çıkışı çok iyi yakalamışsın

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum