Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
alifidan07 ()Pazartesi bakalım.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()evet .. bende gelecek hafta gümüş ekleyebilirim belki
alifidan07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alifidan07 ()Bu saatten sonra yapacak bir şey yok beklemek zorundayız Ucunda ölüm yok ya. Sabır edeceğiz elimize para geçerse ekleyip ortalama düşüreceğiz
0BeğenmedimŞikayet
BABAYAGA_06 ()Bende yazdım eski yorumlarda
Yusuf0147_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf0147_ ()Siz okadar uyardiniz valla hocam
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()ha ha gülesim yoktu ha :)))
alifidan07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()evet rasyoda 9 tane kırmızı mum vardı .. şubatta gelir sandım . erken sattılar
engalt28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alifidan07 ()Geceler geceler zalım geceler hocam
0BeğenmedimŞikayet
Lost_41 ()Grafik islemez destek direnc olaylari hep yalan abla
0BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()9 mum demistiniz hatirliyorum. 9 u tamamlatip salmislar danki. Yanlış mı hatırlıyorum
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Abla bu döngü mü düzeltmemi ne bu ? Şubatta da bekliyor mu bizi böyle bişey?
0BeğenmedimŞikayet
BABAYAGA_06 ()Ons dokunmadı ama hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()hocammm el ver :)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()91 e dokundu .. tm düşündüğüm yerler bitti .. dön artık ...
yeter
0BeğenmedimŞikayet
Thierry_Henry ()Ora yükselen kanal desteği aynı zamanda gelirse güzel fırsat olur piyasada her şey olabilir bende beklemiyorum ama beklemediğim yükselişleri de yaptı gümüş yani bu kadar hızlı bir ayda yüzde 70 kazanç vermesi mesela bir kaç saat içinde gümüşün yüzde 50 düştüğünü de gördü bu gözler toplama fırsatı hiçbirşey olmasa her ay maaştan artan ile almak lazım kademeli üzmez 100 dolar altıda
BABAYAGA_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BABAYAGA_06 ()4800/80 olabilir rasyo 60 110 tl yapar
Thierry_Henry için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BABAYAGA_06 ()Ben 80 altı beklemiyorum
Thierry_Henry için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Thierry_Henry ()Aynur abla ellerine sağlık Altın bizim daha az hasar alarak mental olarak daha sağlam hissettirdi yalnız altın 4600 rasyo 60 olursa gümüş 76,6 dolar yapıyor abla mükemmel bir alım fırsatı olur 80 dolar altı gelirse arabayı da satar gırerım ben :)
0BeğenmedimŞikayet
BABAYAGA_06 ()Ben 4900 Altın da 90 gümüşde izliyoru