Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rica ederim kardeşim ne demek. Kısada alsata devam edeceğiz kaldığımız yerden düştü al çıktı sat şeklinde kademeli olarak.
Altın_inme için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Oraya çıkması biraz zor gibi görünüyor daha altları izliyorum ben şuan. Tam tepeden nasıl aldınız tedbirli olun dedik uyardık kaç defa tepede zikzak yaparken. Son 110 destek aldı orada ekleyin dedim 118 e kadar çıkış oldu kâr alın dedim sonra da tedbirli olun artık bir tarafa kıracak gibi görünüyor sabredip bekleyin alta doğru galiba işaretler dedim çıkan bir kaç kişi oldu o ara ama çoğu tepeden yakalandı. Tepeden almayın düştü alın çıktı gözünün yaşına bakmadan kâr alın dedim. Dikkat etmek lazım.
Serefoglucagdas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_inme ()Eyvallah hocam 2.60 dan bi parça girdik bakalım hayırlısı
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Yükselecektir sıkıntı yok. Önce düşen trend sıkıntı olur onu aşınca biraz daha rahatlar. Öncelik bizde şuan düşen trend direnci. Haftaya devam ederiz. Şuan iyi durumda kapattı bana göre. Tek sıkıntı tepki yapıp üstten tekrar bir düşüş dalgası başlatması olur onuda takip ederiz haftaya. Düşüş sadece bu kadarla kalsa iyi devam ederse içeri ala ala sıkıntı olur. Rasyoyu üstte nereye kadar sürerler bilinmez onun için iyi takip etmek lazım.
Altın_inme için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Buradaki düşen trend direnç hattı ise şuan 92-93 bantında bulunuyor. Haftaya burayı izleyeceğiz. Büyük ihtimalle bu direnç hattına baskı yapacak hafta başında. Üstüne atıp kalıcı olmasını takip edeceğim. Rasyo düzeltme gelecek o ara ons gümüş düşen trende baskı yapacak inşAllah. Kısada ufak ufak hareketler sorun değilde büyük hareketler sıkıntı. Grafiğin içinde bulunduğu alana göre hareket edeceğiz alsat için yavaş yavaş nasip olursa. Yalnız devam eden süreçte rasyo sorun olmaya devam edebilir burası biraz sıkıntı olabilir onuda takip ederiz geri inip sonrasında 60 üzeri kalıcı olur mu diye. Yatayda 60 üstü kalıcı olursa sıkıntı altta 48 üstü zaten baya üste attı şimdi birde 60 üstü kalıcı olursa daha çok sıkıntı olur. Ons Altın tarafı da biraz destek olsa biraz daha toparlar belki ons gümüş ama kısada alanı çok üste olmaz diye düşünüyorum ben. 100-104 üzeri atması biraz güç olacak sanki. 100 altı 80-85 üstü takip ederiz bir müddet.
1BeğenmedimŞikayet
Altın_inme ()Hocam kapanışa ne diyorsunuz yükseliş kanalına giremedi sanki
0BeğenmedimŞikayet
Serefoglucagdas ()Merhaba dırenci acıklarmısın bu daha ınermi yoksa artık hedef yukarısını 167 den yakalandım
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ve sonuç desteğe kadar sert iniş. Fibonacci büyük resim direnç ve desteği
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()İşte o meşhur direnç
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()120 direnci önemli diye uyarı yaptım çok. Direnç asıl burasıydı 117 değil.
0BeğenmedimŞikayet
Son_kulvar ()Doldur boşalttan bugün kafamız döndü, :) Maşallah.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Grafiklerin fazla zamanı kalmadı bir karar vermeleri gerekiyor yakın zamanda bana göre. 120 bölgesini özel takipteyim daha öncede dedim. Hafif iğneleme ihlalleri sayılmaz üzeri kalıcılık şart bakalım neler olacak ama tedbirli olmaya devam edeceğiz çünkü yakın zamanda ortalık karışabilir. Olumlu yönde olursa ne âlâ yoksa sıkıntı. Rasyo sıkıştı iyice şuan kıvranıyor nere gitsem diye. :) hayırlısı olsun ama tedbir şart bu ara bana göre. Bir taraftanda güzel fırsatlar sundu kaç gündür kısada alsatlık. İşi bilen aldı yürüdü kimisi sadece elinde tuttu baktı izledi.
Son_kulvar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Son_kulvar ()120 direnç bölgesine gelecek gibi, şayet gelirse burdan kâr alınır mı diyor hocam grafik.