Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Tuncayxx ()Allah razı olsun abi tak ederim
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rica ederim kardeşim ne demek. İşi biraz olsun bilmek olası zararlardan korur tamda koruma sağlamaz ama hiç bilmeyene göre çok fark eder. Bana göre herkes az çok öğrensin kendi işini görsün bende zamanında bilmiyordum ama işimi görecek kadar öğrendim şükür. Bu konuda bize destek veren değerli arkadaşlar oldu hepsinden Allah razı olsun diyorum her zaman.
Tuncayxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tuncayxx ()Abi doğru söylüyorsun ama biraz bilgi de gerekli oturduk yerde kimse kimseye para vermiyor hiç birşey bilmiyorsa insan burda çok değerli insanlar var takibe alıp yıllardır bizim ögrendigimiz gibi ögrenip faydalana bilirler o zaman zararın Z sini gormezler herşey için çok tşk ederim
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Fırsatlar asla bitmez işi bilenler için Tuncay kardeşim. :)
0BeğenmedimŞikayet
Tuncayxx ()Tamam abi saol beraber ins
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bereketli olsun kardeşim kademeli devam ama tedbirli olarak. :)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()113-114 arası anlık retest noktası dostum takip etmeye çalışıyorum. Onay alıp geriye inmez inşAllah. Bu bölgenin üzerine atarsa tekrar trend üzerine çıkar. Kırılım sonrası genelde onay için kırılan yere çıkar ama bu defa ne yapar bilemem. Dediğim gibi inşAllah onay çıkışı değildir bu hareket.
Erord_52 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tuncayxx ()İyiyim abi sayeniz de sayfanıza girip inceleyip bu geri cekilmeleri hesapladım naçizane biraz nakitle 149 dan daldım gümüş e:)
0BeğenmedimŞikayet
Erord_52 ()Güzel dost sen yine kokuyu aldın maşallah. Retest hedefi kaç? Grafikten pek çakmam biliyorsun :)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()İyi akşamlar Tuncay kardeşim nasılsın?
1BeğenmedimŞikayet
Tuncayxx ()Kerim abi iyi akşamlar