Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Tesekkür ederim like hakkım dolmuş. Her aldıgimi sattigimi aninda yaziyorum beni yalamcilikla sucluyor utanmaz diyor.
GÜMÜŞCEVİZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞCEVİZ ()Gereken yapıldı şikayet ettim. sayfanin huzurunu kimse bozamaz
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Valide_hanım ()Kimsenin hakaret etmeye hakkı yok
Kimseye faydası da yok
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
YEMLİK ()Yapacağın şey çok basit.
Özgün ol
Kimseye sataşma
Bu kadar basit işte
Yorumunu yaz çekil kenara
Şu bu o manipüleci demek adamlık olmaz ki
0BeğenmedimŞikayet
YEMLİK ()İşin gücün çocuk gibi adam toplamak mı senin. Ağla ağla. Büyüklerini çağır beni dövdür :(((
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bu uyenin tarafıma yaptıği hakeretlere uyeler tarafından gerekli cevap verilmediği icın artık paylaşim yapmays gerek duymuyorum. İyiligi kesinlikle hak etmiyorsunuz.
YEMLİK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YEMLİK ()Sen hariç herkes ajan yani
Yahu kargaları güldürme bari
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Like vermeyi denedim olmadi sayfaniza girdim cok like almışsiniz. Sistem artık size like vermeyi yasaklamış. Halbu ki manipulasyon yapan aylarca beddua hakaret edenler bunlara bile 20 30 like ala biliyordu. Simulasyonda işlem de yapmışsinız ama herkese arma dağıtirken size niye vermemişler tuhaf! Bu platform hakkında süphe duymaya başladım paylaşımı bıraka bilirim. Cevap verececegim diye cogu zaman islem kacırıyorum ytd.
Valide_hanım için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Valide_hanım ()Siz stratejinizi paylaşın . Takipçileriniz faydalanır ytd
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Uyarınız icin tesekkür ederim. Ben burada insanlar zarar etmesin diye uğraşiyorum kasten zıttıma insanları zarara sokmak için binlerce yan hesap ugraşyor. Hedefim art niyetli hirsizlar onun dısindakiler bu ifademe dahil değil. Beni anlayacağinizi umit ediyorum. Kullandıgim kelimeler az bile iltifat sayılır. Fiyat hareketleri ve son gelismeler ısıginda strateji değısikligini islemlerimle birlikte insaallah paylaşacağım. Ytd
Valide_hanım için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Valide_hanım ()Bu ifade tarzı size yakışmadı
Biraz daha sözlerimize dikkat edelim ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bütün yaptiğım iyarılara rağmen nama engel atıp zıttıma zarara sokucu manipülatif paylaşım ve sataşmalar oluyor. Her yazdığımın ispati sayfamda işlem ve sonuçlarıyla var okumanız menfaatiniz icabı yt.