Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()çok zor iş yapıyormuş .. biliyorum çünkü o tarafı :)))
gerçek işlem yapan ile sadace analiz yapan bambaşkadır ... sen ona gövenmeyedevam et .. çünkü bizmki buradaki spot . düşüş olsa bile bakiyemiz sıfırlanmiyor .. sadace zaman sabır ..
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Servant ()Diyorum ki elinizde ne var yani gümüş mü var Altın mı var platin mi var Palladium mu var varil var ya petrol mü var ne var yoksa tl de mi bekliyorsunuz
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Hala ısrar ediyor gelecek diye yazılımcı kendisi genelde o sanal uğraşıyor kaldiracli işlem yapıyor sanal paralarda
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()senin küzen ne diyor ısrar lı mı 28 de rasyo
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Dün iki filama buldum ikiside çalıştı 110ve 112minik filama dedim 112ce118 büyük filama dedim sen terliği atınca o zaman ters filama oldu:)))
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()filamaya doymadın mı :))
ters filama ters bayrak işin doğasıdır
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Oraya akşam filama dikelim mi direnç üstüne yakışır:)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()elinde ne var sorusu
varlığımı soruyorsunuz ? gümüş mü yada girafik ile delil araç indikator mu soruyorsunuz :))
Servant için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Servant ()Elinde ne var