Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()sabah sizden gelen bir şey yok .. amma ne olursa ne gördüysek paylaşmakta özgürüz .. çizin paylaşın canım . böyle öğreniyoruz
cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Aynur hocam merhaba, bakış açılarımız çok farklı ben bunu kalp ekg si olarak gördüm :)) mesleki deformasyon, hatta sabahta çizip sizi etiketlemiştim, halende ekg olarak görüyorum, sizde doğal olarak flama görüyorsunuz, inşaAllah düşer desem size ziyan, o yüzden demeyeceğim.
0BeğenmedimŞikayet
ENBA06 ()Hocam açıklamalar var elbet fakat örnek verecek olursak "kısa da günlük ters flama oluşumu var 96'ya denk geliyor yada 104 üzeri kalışlar ters bayrak iptalidir" cümlesi en yalın haliyle ne anlatmak istiyor? Eğer size zahmet vermiş olmazsak bu konu benim gibi çırak arkadaşların sizin gibi ustalardan yararlanması ve ona göre pozisyon alabilmeleri açısından çok önemlidir... Takdirinize bırakıyorum.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()aciklamalar var aslında .. bir önceki ve ya bir sonrakinde ..
ENBA06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ENBA06 ()Değerli Aynur hocam öncelikle kendi adıma size çok teşekkür ederim emekleriniz ve uğraşınız gerçekten çok değerli ve herhangi bir karşılık beklemeden bunu yapıyor olmanızın maddi ve manevi anlamda paha bilcilemez olduğunu düşünüyorum... Sizden tek istirhamım grafiklerinizin Altın a yazdığınız notları bizim gibi acemilerinde anlayacağı şekilde yorumlarsanız minnettar kalırız... Tekrardan teşekkür ederim...
0BeğenmedimŞikayet
Shadow190385 ()Tabii tabii)
0BeğenmedimŞikayet
Omer3100 ()Yıllar önce ilk duyduğumda dolandırılmayın falan diye korktugmu hatrliyorum
Bir_yolcu52 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
İdris3142 ()Yoo hiçte bile iyisin emeklerine sağlık sağol
0BeğenmedimŞikayet
Bir_yolcu52 ()Hı hım tabi tabi:)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()bende yeniyim öğreniyorum aslında
0BeğenmedimŞikayet
Bir_yolcu52 ()Evet kuruş hesabı gümüş alınıyordu kilo kilo hocam:)
Ne diyelim o zaman buralar dudluktu mu desek bilemedim kıymetli hocam:)
0BeğenmedimŞikayet
Bir_yolcu52 ()Evet sizin gibi güzel hocalarımız vardı yeniden görmek güzel.
Ben Trader değilim hocam:)
önümde hedeflerim var malum ülke şartları ihtiyaçlar vs vs o yüzden birikim yapmaya çalışıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Sadri_ ()siz kaçtan almıştınız zararda mısınız
Adrenalin11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adrenalin11 ()Korkutmayın bizi tersten çıkma ümidiyle bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()dırsimli hoca vardı ..2..3.5 tl den gümüş alanlardansınız .. güzel kar baırakmıştir .. iyi analız yapan vardı .. şu an çok azaldı burada .. düşünceniz nedir .. eskilerden fikir alalım buyur :))
0BeğenmedimŞikayet
Bir_yolcu52 ()Çok şükür iyiyiz, eski dostları görmek güzel
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()aslında böyle küçük zaman dilimleri ile işim yok bakmam . amma bu gün karar anı . .. bakalım akşama ne olur
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()teşekür ederim . sağolun .. sizden sormalı
0BeğenmedimŞikayet
Bir_yolcu52 ()Emeğinize sağlık hocam
Nasılsınız