Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Yusufkenan_61 ()Haklısınız
Yolgezer_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yolgezer_ ()Bende ful Altın dayım ama ons da kar satislarinin olacağıni bilmek söylemek müneccimlik değil ki. Çok yükseldi illa ara ara 150 200 dolar düşme durumu olacak her 40 50 dolar oynadığında felaket tellalligi yapmanın anlamı yok size özel değil genel böyle bir durum var burda bazı kitlede
Yusufkenan_61 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
alpachino ()Asya piyasası fed riskini göz önünde bulundurup her türlü olasılığa karşı gece = satarmı ?
Kendime soruyorum soruyu? Asyada yaşasaydım saatler uymasaydı ve yarın fed olsaydı ne yapardım :)
Cevap; temkinli olurdum
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Aynen işte böyle bir ihtimal de var son zamanlarda sıkça okumaya görmeye başladım, son intkm bizi terse yatırırsa iyi olmaz aklıma buda geliyor :)
alpachino için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
umut5134 ()Sağlığınıza duacıyım, işlerin rast gitsin, kazancın bol olsun İnşallah..
@NoPaniC_34
NoPaniC_34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Abim iyiyim çok sükür işlerim gündüzleri yogun oluyor cok bakamıyorum girmiyorum yani. sizlerde iyisiniz insallah..
umut5134 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alpachino ()ABD'nin trilyonlarca dolar borcu var. Doların değer kaybetmesi (enflasyonla birlikte), bu devasa borcun reel değerinin azalması anlamına gelir. Yani ABD, "daha değersiz" dolarlarla eski borçlarını ödemiş olur. Bu ağır basıyor. ve birileri var mutlaka. daha trump seçilmeden planlandı.
Powel den kartal çıkarsa hiç iyi olmaz " good afternon" :)
1BeğenmedimŞikayet
umut5134 ()Merhaba adaşım görünmüyorsun sağlık ve sıhhatin nasıl işler yolundamı?
@NoPaniC_34
1BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Aynen öyle valla dogru dedin abi.
1BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Olabilir abi:) Adamın meslegi emlkclıkmıs gözü toprkta insllah öteki türlüde toprk olr:))
1BeğenmedimŞikayet
Yusufkenan_61 ()ABD nin her şey abartılı reklam. Aslında beceriksizler. Tek uzman oldukları konu sömürmek
0BeğenmedimŞikayet
Yusufkenan_61 ()Benim geçmiş yorumlarıma bakarsanız, full metalde olduğumu anlarsınız. Elinde TL ile alım bekleyenlerden değilim. Fakat ben sözümdeyim. Ons sağlam bir düzeltme yapıp ondan sonra kaldığı yerden devam edecek. Son gördüğü zirveden en az 300 dolar düzeltme bekliyorum.
Yolgezer_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Evet doğrudur bende bakıyorum ama ikinci şıkda gözlerden kaçmasın dlr'ın artık rezerv para olamayacağını gördü ve degersiz hale getirerek de en azından bu yolu seçmiş olabilir yada birileri bunu ona anlatmıştır.
1BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Admların bir iehri günlrce yandı ellrinden hiç bişi gelmedi sen daha iyi bilirsin abi.
1BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Halil abim selamlar bu konuyu yaklaşık 3 aydır okuyurm görüyorum herkes ons için manipüle edildiği söylüyorlar dış borcu baya bir bu şekilde ons rezerviyle azaltmıs.
2BeğenmedimŞikayet
Yolgezer_ ()Sen dün akşam ons 50 60 dolar düşünce, sabaha 7000 nin altindan Altın alınır :) millete gaz verenler nerdeee diyen abi değil mıydın abi:) insan bir iki gün gözükmez de öyle gelirdi
0BeğenmedimŞikayet
Yusufkenan_61 ()Ona gönüllü itfaiyeci sertifikası vereceğim. ABD yanarsa lazım olur :)
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Bu konuda dün çok güzel bir yorum okudum trmp'ın amacı hakkaten bu söylediğin mi yoksa dolar da develüasyon yapıp borcu düşürmek mi !
1BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Adama bi nbel ödülü ver itfaieci abi:))
1BeğenmedimŞikayet
Yusufkenan_61 ()Trump neye el atarsa bizde ona el atalım :)
0BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Adam bu şekilde manupisyon yaparak onsu çıkarıp ülkenin tüm borclarını kapatacak:))