Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Bunları bilememe rağmen planıma sadık kalıyorum doğru bildiğimi okuyorum yinede..
Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Gümüş için Altın_Stratejist yorumu (10 saat önce)
Konu: Kar satışı beklediğim noktadan yemiş.
Hocam alımı yazdım ekrana Gümüş için Altın_Stratejist yorumu (5 saat önce)
Şöyle söyliyim örnek atıyorum 1 milyon mal alacaksam almayıp onun yerine 200 yada 300 bin tl lik makaslı alım yapmayı düşünüyorum gaplı açılış yapabilir ancak öte yandan kar satışı bölgesine gelmiş durumda ve muhtemelen ilk kar alımı ona bazında söylüyorum 5035 - 5100 arasında olabilir ve burada ileri geri 5050 - 5085 arası yapabilir üzerine fiyat beklemiyorum ilk etapta yinede.. YTD diyorum
Hatta üçüncüsü
https://altin.in/altin_stratejist/5
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Gümüş için Altın_Stratejist yorumu (14 saat önce)
Ben bi 107 - 108 - 110 rakamları görebilir düşüncesiyle izliyor olacağım buralar kar alım yerleri olabilir ancak yüksek alım seviyelerine geldiği için aşağıdan alımlar ile karşılanıyor pazartesi yi tehlikeli bulmak yerine salı ve çarşamba gününü kritik görüyorum ancak her ne olursa olsun kademeli işlem can suyu gibidir.. Ytd
Buda ikincisi..
https://altin.in/altin_stratejist/8
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Burda olayı iyi ve kötü yönünüyle özetlemişim bu1
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Eyvallah çok teşekkürler kardeşim..
Kurtdere için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kurtdere ()Grafik ve açıklamaların gayet anlaşılır... emeğine sağlık kardeşim...
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Teşekkürler hocam eline sağlık
GÜMÜŞCEVİZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞCEVİZ ()Like verildi
Zorlu bir haftaya giriyoruz Allah utandırmasın bereket nasip etsin.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Onuda almışlar amaç bellidir hocam ve sırf bu yüzden insanın uğraşası gelmiyor pek bi.. :)
iilyas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Bu güzel paylaşıma niye -1 verilir amaç nedir
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Grafik bir paylaşım yaptım düşmedi mi