Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Fiyatlar bu seviyelerdeyken sayfada gramım eksiltmek gibi ifadeler kullananların bile olduğunu dehşet ve hayret icinde goruyorum. Bu kadar kisa surede kâr yazdigi halde altin gümüs taşimayı düşunenler için rasyo düstukce fiyat gozetmeksizin kademeli artan oranlarda Altın toplanır rasyo yukari tepki verdikçe de TL ve gümüse gecilebilir. Ama duzeltme geldiginde gene TL cinsinden korkunç zarar yazar bir sure beklete bilir. Yyd
Seyhanefe için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Seyhanefe ()Teşekkür ederim hocam.
Günlük Altın ile alakalı yorumlarınızı takip ediyor olacağım.
İyi akşamlar diliyorum..
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sahte savaş senaryoları ve gerilim arttığı surece altin daha yukarilari gorebilir nereye kadar cikabilecegini bilmiyorum isteyen bir iki kuçük parca alıp kâr gorunce hemen satar. Ben riske giremem ani geri cekilme ve sonrasi duzeltmede yakalanmak istemem maddi durumum müsait değil. Ytd. Daha önce doğru yolu gösterdiğim kisiler sayfaya manipulatif paylaşimlar yaparak zararda olduklarini yaziyorlar sayfam sifir like ve eksilerle dolu bu kadar takipcisi olan biri icin imkansız. Bu cok şükür yan hesap kullanmadığimı tek hesapla 2020 den beri devam ettiğimi ispatliyor.
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Geçen yıl 3000 olan bu hıl 7000 olan yılsonu 10000bin mı olamayacak?
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Ons beklentisi sanırım şaşırmam bu yıl 10.000 gelse yeridir
1BeğenmedimŞikayet
Seyhanefe ()Sayın @REŞAT12 hocam.
Neden böyle dediniz acarmisiniz biraz.
Yorumlarınız benim için kıymetli altının geri çekileceğini düşünüyor musunuz. Yada aralıksız nereye kadar çıkabilir. Lütfen yatırım tavsiyesi olmadan fikrinizi beyan edermisiniz.
Altın ile alakalı dusunceleriniz nedir?
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Seyhanefe ()Anladım. Teşekkür ederim.
Doğruysa rakamlar ki doğrudur. Haftasonu için takip edilebilir bir yer. Makas aralığı küçük olanlara pazar gecesi için alım satım yönünde iyi bir fikir verebilir. Gapli açıp acmayacagi belli olabilir. Bı kaç haftadır zaten hep yüksekte açıyor. İyi takip edilebilir , değerlendirilebilir.. ytd
Ahmetsaim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Rasyo düstükce altin toplanabileceğini yazmıstim. Ama demekki Altın da alinmaz. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetsaim ()Grafik anlık değişiyor şu an 5087 görünüyor
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetsaim ()Bu sitenin önemli bir ekonomi sitesi olduğunu biliyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Seyhanefe ()Burası gerçek mi. Yani nereye göre hareket ediyor bende gördüm bunu..
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetsaim ()Grafiği attığimda 5104 yazıyordu.
Sevmek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sevmek ()Evet ucmus