Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
1BeğenmedimŞikayet
Chaooo ()Doğrudur hocam , inanın daha yeni yeni anlamaya başlıyorum , tecrübe sahibi değilim , emeğinize sağlık
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Geçen gece 91 e 90 hattına temas ettiğinde retest yapmış meğer grafik. Destek olarak takip ettim noktayı yazdım eklemede yapılır dedim ama retest olarak baz almadım meğer retest yapıp onay almış grafik orayı es geçtik 95 bantını geçmez diye ondan oldu yoksa retest noktasını takipteydim işlemez diye düşündüm hatayı orada yaptık sağlık olsun kaldığımız yerden devam...
Chaooo için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Piyasa elimizde değil kardeşim teknikte bir yere kadar işliyor. Her hareketi her zaman bilebilmek imkansız. Keşke olsa da yapsak ama olmuyor maalesef. 3-5 tutturuyorsun sonra arada kaçıyor oluyor bunlar ben her zaman diyorum önceliğim başarı oranını yüksek tutmak hatasız her hareketi yakalamak değil çünkü bu mümkün değil. Sadece benim için geçerli olan bir durum değil bu herkes için geçerli.
Chaooo için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Chaooo ()Evet ben yanılacağınızı düşünmedim ama dediğiniz gibi her zaman her istediğimiz olmuyor , yine de sagolun zamanı geldiğinde oyuna gireriz yine
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Şunu da söylim dürüst olarak, son turda yanılgı yaşadım 1 defa 95 üstünde. Oraya kadar bir çok noktayı noktasal yakaladım ancak bir üst banta geçişte rasyo tarafında düşen kama fm tam çalışmadı fm bozdu biraz o yüzden yanıldım kusura bakmayın takip eden değerli arkadaşlar. Her zaman tutturmak zor arada bazen oluyor böyle olduğu zaman da yazıyorum bunu.