Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Bunu neden kimse düşürmüyor bir de 3 yıldızlı olacak
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Aklı başında herkes kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor @REŞAT12 son 3 ayda açılmış bi çok tuhaf hesap var eskiden böyle değildi :) tamam
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Fiyattaki her gevsemede de cok asagilara hayali destekler sıralayarak formasyon v. s korku pompalamaya calıstılar buraya ne zaman ne yazmışlar ne olmuş ona bakılması lazım. Tabi bu sayfayi gercekten ciddiye alıp takip eden birileri varsa...
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()O tuhaf işi bende anlamış değilim öyle bi teknik anlayışım yok kim kullanıyorsa hayrını görsün tamam
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Diger hesaplarla yaziliyor kimsenin gittiği yok. Hâlâ teknik yazanlar var ben ne dediysem ispatiyla açıkladim. 108 dolar ın ustunde satmak yerine 90 dolarin altina inince stop koyacakmışsın ben bu kadar ileri derece super zekalı degilim. Mevcut zekamla takibim 67 altı kapanıs stop dediler ekranda 108. Asağı satıp yukarı almak ta cok buyuk maharet. Ben stopun nasıl koyulacaginı açikladim ve beraber uyguladık bir tane yazan var mı ? Guya hesap acmalarina izin yok peki on kere uyeliği iptal istifa edene izin var öyle mi ? Sayfamda 1087 takipçi gorunuyor. Bence ya hic yok ya da az sayıda. İran fuzrsi abd gemisini sıyirdı bir sey olacaği yok her zaman hikaye. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Yegane mücadele ettiğimiz 3 kişiden 2 si bunlar 2 si gitti 1 i kaldı onu da göndereceğiz tamam @REŞAT12
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bende engelli kimse yok bana 4 5 ay sürekli beddua hakaret edeni de az bile demişsin diyen hayalet hesabini da kimseyide engellemedim. Kasa masa kazanir sakın ons alip unutmayin dolar euro sterlin alın unutun demisti daha önce de 25 dolardan satanlar uhulet suhuletle beklesin kasa masa kazanir cok daha alttan alacaksınız demisti. Ben manipulatif paylaşım gorursembonu ifşa ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Neyse daha fazla size yazıp prim vermemek doğru olur sizin durumunuza düşmek istemem doğrusu gerçek sebebi çünkü amacım sayfada sizin gibi olmak hiç değil
Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Bu arada o şahıs da zaten senden farksız ama onu çok daha erken engelledim baya zoruna gitmiş olmalı hayali telsiz operatörü kişisini :))
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Sen kimsin ki de muhatap olunacaksın shit grafikci. Sana hasta diyorlardı inanmıyordum ama hakikaten hasta olduğunu ispat ediyorsun sadece. Millete iftira çamur pislik atıp durma. 50 hesap bir kere zaten mümkün değil. İşin gücün pslk başka bir işe yaradığın yok sayfada hala milleti yanıltıcı bilgi verip duruyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Engellediğimiz şahısların aynı olması da baya iyi :) @REŞAT12 başkan tamam
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sana muhatabım olmadıgıni daha önce de yazdım. Daha önceki yaptıklarınin ettiğin hakaretler hepsi hafızamda hala utanmadan yazıyorsun. Bu vesileyle sayfaya not Irak savaşa hazır olduğunu ve Iranın yaninda oldugunu açiklamıs. Ne ksdar surer belli degil ancak. Bunlar hep manipulasyon bir sey olacağı yok. Fiyatları tirmandirip aşaği cekecekler. Eger makasın duzelme saatine yakın fiyat yukarıdaysa emri iptal edip manuel olarak son satısımi yapacağim insaallah. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Senin tek amacın var burada yararlı olmaya çalışan işini yapan kimseyi barındırmamak için uğraş veriyorsun. Sayfada tek olayım Yeter diye düşünüyorsun.
Her fiyata manipülasyon, her emek verene saldırı çamur iftira yıllardır bunun içindesin sayfada.
Herkesin yan hesabı dolu gibi saçma sapan sanrılar içinde bilene bilmeyene herkesi kötü gösterme çaban bu sayfadaki tek amacın ve senin gibi 1-2 kişi daha var ama sen bunların en başında geliyorsun.
Asıl en büyük manipülasyonu sen yapıyorsun sayfada.
Gümüş veya piyasa analizin berbat ötesi zaten bu amaç değil sende başarısızlık abidesi
Ama sorsan kimsenin kötülüğünü düşünmüyorsun asla hep böyle diyorsun.
İşte bu gerçek manipülasyon etme çabası insanları.
Gerçekten seni bu sayfada barındırmaları mucize.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Binlerce bay kero var bir hesabiyla kendine hakaret edip diger hesabiyla cevap veren de var. 41 dolar dan sonra alim onermedim diyen bile kendi kendine hocam diye mesaj yazıp paylaşima devam ediyor. Yan hesaplariyla grafikler yükleyip kendi kendine like bana da eksi veriyor. 147 TL den son kademe satış emrim gerceklesirse ful cikmiş olacağim yazdim hemen eksi geldi.
0BeğenmedimŞikayet
kendes123 ()O kadın isimli Şahışa hiç güvenmiyorum. Aynur olana :)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()120 TL ye indiğinde yukaridan satilanlar artan oralarda yerine konulur tarzında düşüncemi paylaştım ve manipulasyon yapılmaması konusunda uyardım. Yan hesaplarlala kend kendini öven konuşan kendine hakaret edip kendi kendiyle kavga edenlere dikkat tek maksat zarar ettirmek
.
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Adım adım takipteyim Başkan meydanı boş bırakmıyorum sen rahat ol artık bay keroya geçit yok onun dönemi bitti ancak acemileri yan hesapları peşine takar başka da bi şey olmaz
@Hayalet_adam bay bay
Tamam
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Onun için isimlerle kisiler uzerinden ugrasmanin manasi yok. Yapsinlar 1000 hesapla analiz biz dogrulari yazalım sonuç gene degısmeyecek gene rezil kepaze olacaklar insaallah ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kademeli cıkip once mali bosaltacagim sonra istersem cok az miktarda küçuk alsatlarla başlarım aşağı yukarı farketmez ytd. Manipulatorler her zamanki gibi rezil olacak insaallah ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()120 ne Başkan herif millete 41 onslarda sattırdı hatırlasana @REŞAT12 50 tane yan hesapla kendini alkışlıyor ama meydan boş değil dün gereğini yaptım istifa edecekmisin dedim 3 defa cevap yazamadı
Geçen hafta cuma günü kademeli 80 gelecek diye millete 1 haftada 10 dolar taktı yine bay bay
@Hayalet_adam
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Abbas__baş sayfada binlerce hayalet geziyor bir hesabiyla asagi bir hesabıyla aşağı b50 tanesi kem küm binbirsurat. 120 Tl seviyesinde alma alma alma diye yatirım tavsiyesi vermis. Ben bu sefer ful satmayi basaracagim insaallah. Ytd.