Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetsaim ()Anlaşılan bugün herkes uyuyor. Sitede yaprak kımıldamıyor.
1BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Rasyo 100 de iken 50 de bozdurmayacağım demiştim. Burası değil.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Grafiğinde mevcut fiyat 49,506 civarında seyretmekte, yani destek bölgesine yakın ancak henüz kırılmamış durumda.
48.219 ilk destek bölgesi ve buranın da kırılması durumunda hedef gösterdiğin 46 seviyesine kadar bir düşüş gerçekleşebilir.
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Tmm.. siz sorun :))
Ben sadace mumlarima kapanislara ve oluşumlara bakayım :))
Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Gümüşü en iyi ons Altın ile analiz etmeye bakın sizi her zaman haklı çıkaracak en iyi senaryo ons altın grafiğinde ancak gümüşün rasyo ve destek dirençleri ise alım satıma yönelik iyi çalışır yani kısaca demem o ki gümüş nereye doğru gidiyoruz oda dur bekle ustam olan ons altına sorayım der önce bir :))
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Gümüşü en iyi ons Altın ile analiz etmeye bakın sizi her zaman haklı çıkaracak en iyi senaryo ons altın grafiğinde ancak gümüşün rasyo ve destek dirençleri ise alım satıma yönelik iyi çalışır yani demekki gümüş nereye doğru gidiyoruz oda dur bekle ustam olan ons altına sorayım der önce bir :))
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Buyur efendim . her zaman tevsiye verebilirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Anladim
Bilemiyorum.
Benim girafikten gorebildigim 46
Sonrası kapanış ve oluşumlara bakarim
battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mst_ ()Kısa vadede düzeltme bekliyor musunuz. Hangi rakamlari takip etmeliyz
battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Emeğinize sağlık. 42 40 bu sene bekliyorum. Fakat bu noktayı kırıp 32 desteğine gitmesini hatta ve hatta orayı seneye kırmasını bekliyorum. Bu sene sonuna kadar 40 desteğini kıracağını düşünüyorum. Iyi şeylerin habercisi değil malesef.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Aynur hanım öncelikle emeklerinize sağlık ancak bir tavsiye vermek isterim mümkünse size
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()zamanı bilmem ben yarın ne olur ..
Yusuf0147_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf0147_ ()Hocam normalde 46 hedefi gelmesi gerekiyor yarın tam belli olurmu
0BeğenmedimŞikayet
alifidan07 ()İşin aslı ben hiç yanıldığınızı görmedim :)
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()üçgen kırılmış aşaği .. düşüş devam etmeli rasyoda normal şartlarda ..
alifidan07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alifidan07 ()Düşecek mi diyorsunuz aynur hanım
0BeğenmedimŞikayet
Shadowhas ()Yaparsın yaparsın sen yorum yapmadan duramazsın; ))