Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()O süreçte Altın ons da yükselecek elbet. Ancak gumusun rallisi momentum kaybedince sira altında olacak.
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Bu şekilde dediğiniz olursa bizi mahveder hocam :(
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()2384 usd de direnç ile karşılaşıyor. O değeri aşamadan 2510 zirvesi bekletecek biraz daha. Orta uzun vade durumu pozitif ancak maalesef biraz daha sabır istiyor.
Gam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Altın ons aylardır dar alanda hareket ediyor. altını fiziki aldığım için ve orta uzun vade baktığım için düşüş veya yükselişinden çok etkileniyorum. Gümüşü ise daha çok al sat amacıyla kullanıyorum. %5-6 hatta bazen %10 düşüyor bir sonraki gün bakıyorsun aynı oranda geri gelmiş yukarı.
Rasyodan da belli Altın uzun sure önde gitti. 2025 Nisan gibi altındaki ralli gumuse yavaştan kaymaya başladı. Ekim ayı ile de beraber iyiden iyiye ibre gumuse döndü. Hala da gümüş yukarı harekette önde gidiyor. Rasyo belki de 30.466 dibini görene dek de gümüş rallisi devam edip Altın biraz daha geri kalacak bilemiyorum.
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gam ()Degerli hocam platin ne durumda paramız eridi orda boşa girdik kar ettiğimiz yok zarardan çıkamadık
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Hocam herkes gümüşü itekliyor birazda altını itelesek fena olmaz olmuyor böyle :)