Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Ben her ikisinde bile iyi değilim teşekkür ederim
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()tamam tşklr
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Gelmez diyemeyiz. Ancak normalde oraya gelmeden önce yukarı gitmesi gerekiyor.
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Ben alırken iyiyimde satarken pek değil :) baştan söyleyim tamam yine de yazarım kardeşim !
Azrc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()89 lara geri gelmez mi dersin?
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()%25 daha çıkmayı degerlendirebilirim. Bakalım şu 4 saatlik mum 93.6 usd üzerinde açtı. 2 dolar lık geniş alan var. Hacim kazanirsa bu alanı aşabilir.
Charchari için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Senden bir ricam var sattigin zaman bizi de etiketler misin kral
1BeğenmedimŞikayet
Charchari ()Satacakmısın 133 de?
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()95.6 usd gelse mutlu oluruz. 133 tl fena olmaz.
cancan3460 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()129 TL artık destek önce 140 TL civarına bakmak lazım 150 sonra ytd tamam
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Yeni normalimiz 3 haneler olur bu sefer:) 111.44 usd gibi bir hedef vardı. Belki de oraya gideriz. Adım adım gitmekte fayda var. Erken olsa da tüm piyasada 100 usd gibi sert düzeltme olur beklentisi var. Ya olmazsa? O zaman işte o zaman aşağı beklenen hareket aksine yukarı yönlü olur demektir.
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()100 tamam da 105 civarı kısa da aşırılık bölgesi gibi duruyor adım adım gidelim bende satmadım Full gümüşteyim roket tarafındayız devamke tamam @Azrc ytd
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Kral abim merhaba 100 ons geldi diyelim hedef 150 TL ler mi
Sonrası ne olur acaba satmıyoruz da nereye kadar böyle titacagim bilmiyorum da
0BeğenmedimŞikayet
cancan3460 ()hedef satış gr tl gümüş ?
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Usta bence asıl mesele bu saatten sonra 100 ile 105 arası geldiğinde ne yapacağız :) roket tarafındayız devamke tamam @Diebright