Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1590 18:43:19
EUR 50.1945 18:43:19
USD 43.2769 18:43:19
ALTIN ONS $4597.2250 18:43:19

Konu: Rasyo

⭐⭐Hayalet_adam ()
Gümüş

Yorumlar (20)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

86 ya indikten sonra üste çıkarken ne dedim retest yapacak oradan çıkılır. 92 idi galiba retest yeri zamansal fark ile. Aslında ilk yerde 91.5 gibiydi ama 2 defa retest yaptı bir üst noktaya kadar çıktı fark etmiyor olayın kısa özeti belli dipten al muhtemel tepeden yine sat. Tam noktasal yakalamak zor gerekte yok zaten yakın yerlerde olur.

Son_kulvar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Son_kulvar ()

Evet orda 86 dan aldığımı, 89 90, oyalama yeri dediğiniz yerden çıkılmalı idi demi

Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

Son_kulvar ()

Hay Allah rağzı olsun senden şimdi. Oldu. Son sorum, elimde bir kademe mal var. Pazar gece satayımmı, yoksa o bir kademe yukarı ihtimali için kalsınmı

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Sana daha önce paylaştığım grafiği göstereyim bak 89 86 işaret ettiğim bir grafik.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

83 84 aldın diyelim onu 86 dan gerek yok devam ederse gönder devam etmedi dursun bir kademe de inerse daha alttan alırsın sonra çıkışta satarsın. Burada önemli olan şuan için 79 80 Altın a inmemesidir bana göre. Trend var orada. 83 te ortalama desteği var. 86 da yatay bant sağlam destek var şuan onu kullanıyor zaten. Olay bu. Baktık ki rasyo çok aşırı çıkışa geçecek o zaman daha farklı tedbir alırız ama şuan böyle bir durum yok.

2BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Hata şuydu, tepede 92 geçince dikkat edin çıkış yapılır sonra 86 ya kadar iner 89 ilk yer tutar biraz ama kırar 86 ise oyalar dedim alım yeri dedim sonra üste atar o zaman satılır dedim niye çünkü yine inecektir 86 ya ne oldu yine indi sonra yine çıktı bunu kaç defa yapar bunu bilemeyiz ama en fazla 2 veya 3 defa yapar sonra alanı değişir. İşte o alanı değişme olayı bir alta bekliyorum ama aradaki hareketleri de yazdım ki boş geçilmesin diye. Tepede daha da gider diye saymayanlar düşüş olunca bana şunu dediler, ne olur şimdi satalım mı? Ne diyim mesela ben bu kişilere? Ben tepede satılır diyorum satmıyor düşünce ekleme yerinde soruyor satayım mı diye. Olayı anlamak lazım yoksa bir anlamı yok. Üstelik ben grafik ile de anlattım olayı adım adım.

-1BeğenmedimŞikayet

Son_kulvar ()

Diyelim 83-84 kadar geldi ordanda alım yaptım. 83-84 den aldığımı tepki yükselişi olarak 86 desteğine yakın satmalımıyım yoksa yukarı izlemelimiyim

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

86 dan 89 dan ilk düştü aldın sonra 92 lere tekrar çıktığında satacaktınız yine indi ekleme yapacak tekrar çıktı satacaktınız yok bir alt kademeye indi daha alttan bir ekleme daha yaparak çıkış bekleyip o zaman her iki işlemden de kâr alarak tekrar çıkış olacak. 86 Altın da kalıcılık halinde trend beklenir ama 86 83 84 buralardan alınanlar sıkıntı olmaz her halükarda kâr alınır tepki bile olsa trendden.

-1BeğenmedimŞikayet

Son_kulvar ()

Sizi takip ediyorum. Gümüşten kâr edemedim. Bunun sebebi grafik bilgim falan olmadığı için, yanlış yorumladığımdan kâr edemediğimi biliyorum. Çünkü sizin ne demek istediğinizi iş işten geçince anlıyorum. Şimdi aynı hataya düşmemek için. Satacağım yeri alacağım yeri iyi saptamak niyetim.

-1BeğenmedimŞikayet

Son_kulvar ()

Orta uzun vadeci değilim. Kısada al- sat engo gibi hareket tarzım

0BeğenmedimŞikayet

Son_kulvar ()

Şimdi hocam 89 dibinden aldım. 86 dibinden aldım, daha kırdı 83 ten aldım. Yukarı devam etti tepki şeklinde 87 ye geldi. Altan aldıklarımızı burdan çıkalımmı mesela

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Aleyküm selam kardeşim. Değerli kardeşim rasyo bir anda çıkmıyor kademeli olarak çıkıyor bu üste alta şeklinde oluyor bu olurkende ons gümüş alta üste oluyor. Aralardaki yerleri yazma sebebim bu. Bak 89 86 iki nokta yazdım üstte tepeden düşmeden önce ve 89 kırar sonra ama 86 oyalar dedim ne oldu oyaladı destek oldu üste attı ama bu demek değildir ki onuda kırıp daha alta atmayacak. Rasyo devam edince trende kadar inecek benim takibim bu şekilde. Yok ben aralardaki yerleri beklemem dersin rasyo iyice çıksın sonra alırım dersin oda olur ama bunun garantisi olmadığı için ben zaten kademeli alım satım diyorum. Yoksa yazarım bir altta bir üstte nokta tam dibe düşsün al tam tepeye çıksın sat şekli olur tek seferde oda uygun değil işte. O zaman full alım satım mantığına dönüyor olay. Tek nokta ile gidilmez olay bu.

0BeğenmedimŞikayet

Son_kulvar ()

89 dilleri
86 dilleri
83 orta bant
80-82 arası full, bu kademelederiniz güncel olarak takip edelimmi

0BeğenmedimŞikayet

Son_kulvar ()

Eski kademe alım yerleriniz güncelliğini koruyor demi

1BeğenmedimŞikayet

Son_kulvar ()

Rasyo devam edecekse verdiğiniz kademe lerden almayalımmı, yani rasyo devam edecekse yukarı sürekli düşüşe geçecekse, tam anlayamıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Son_kulvar ()

Selamlar usta. Kısada al sat için, hareket tarzı nasıl olmalı. Ytd olmadan. Nerden aldığını beklemeden nerden satmalı.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Bana göre gelecek 79-80 e inecek 86 kırınca aşamalı olarak. Önce 86 kırar 83 84 bantı destek olur biraz üste atar yine 86 87 ye sonra 86 Altın da kalıcı olur 83 84 baskı yapar bir alt noktaya yani 79 80 e ana trend desteğine iner. Sonuç olarak trend desteğini görür. Tahmin bu bende. Hep yazdım yine yazayım hatırlatma olsun senin vesilenle. :)

cancan3460 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

cancan3460 ()

bu hafta düzeltme gelme ihtimali var yani rasyo yükselirse ytd

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

49.5 50 üstü kalıp 54-56 dener biraz oyalar takip etmek lazım. 60 üstü sağlam devam eder üste doğru ama orası için şuan erken. Öncelik 54 56 aralığı üstte takip.

cancan3460 için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

cancan3460 ()

yeni hafta bu rasyo ne yaopar senin görüsün nedir ?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum