Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
golgepen ()Maasallah hepsinide yapiyoruz kardesim.
Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Eyvallah.
Birilerine bakıp inanmak yerine kendi bildiğinizi okuyun.
1- çekimser olmayın
2- panik yapmayın
3- alırken sabredin satarken sabredin.
Düşer Yükselir piyasanın ana kuralı budur zaten.
Bunları yapabilmeyi becerirseniz kazanmaya başlarsınız..
golgepen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
golgepen ()Hayalet kardesim.
0BeğenmedimŞikayet
golgepen ()Zaten sen olsan ne napardin diye sordum. tavsiye olarak almadim. fikir almak iyidir.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Malum şahıs kim?
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Son kararı sana bırakıyorum fikrimi sordun söyledim kardeşim elinde tl olduğu için senin için bir sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
golgepen ()Sebebi malum şahis. yoksa dün 120 tl den alacaktim. inanmasanda etkileniyorsun.
1BeğenmedimŞikayet
golgepen ()Altinda yuzde 60 duruyor. dususe kalkisa aldirmiyorum. iş gumuse gelince cekiniyorum nedense. altinda bisi kazandirmadi zaten. ben alayim ozaman bir miktar. sagol kardesim
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Telafi edersin inşallah piyasa çok oynak senin durumunda çok kişi var yalnız değilsin bu konuda.
1BeğenmedimŞikayet
barbaros38 ()Yapacak bir şey yok mesajlarını okuyup özeti çıkarıyom :)) elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Kardeşim bu işleri sadece grafik çizimleri belirlemiyor her yönüyle takip şart
barbaros38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
barbaros38 ()Yav abi sen çok araştırıyon biz bodozlama bismillahhh diyip dalıyoz :))
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Pazartesi günü genellikle yükseliş oluyo aksi durumda bile bu oran seni sıkıntıya sokmaz diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
barbaros38 ()Ne anlama geliyor abi
0BeğenmedimŞikayet
golgepen ()Haklisin. korka korka tren kaçti.114.5 tan sattim. arkadan bakakaldim.
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()25.26 dan %25 bi alım yap ne gelirse bahtımıza
0BeğenmedimŞikayet
golgepen ()Fiba ve dk. ikiside var.25.26 dan veriyor dk. fibada makas cok acik hafta sonu evet. dk piyasa fiyati gibi sanirim yuksek degil.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Hangi banka kullanıyorsun bilmiyorum ama hafta sonu diye Makası göz ardı etme.
0BeğenmedimŞikayet
golgepen ()Sen olsan şuan yari mal alirdin ozaman anladigim. bende ayni seyi dusundum. fikir almak istedim. duruma göre ilave etmem mantiklidir ozaman?
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Risk almadan para kazanmak mümkün değil korkunun ecele faydası yok.
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()İlla yarı değil kademeli olarak da hareket edilebilir.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Ben full maldayım ancak illa ben olsam yarı mal yarı nakitte dururdum en kötü.
0BeğenmedimŞikayet
golgepen ()Kardesim nakitteyim. şuan sen nakitte olsan nasil bir yol izlerdin? fikir almak istiyorum senden.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Buna göre ABD nin yüksek satış yaptığı gözlemleniyor.