Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Rakamların olduğu yerde duygusallık olmaz, teknik dysipline sadık kalmak da önemli bir detay
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Konuya iyi bir bakış açısıyla derinden girdiniz ve profesyonel ifadeyle çıktınız risk şahsa ait biz grafikte yol gösteririz isteyen istediği hızla istediği yoldan gider kaderin gayrete aşkı gibi ve insanın kaderinin kendi cabasına bırakıldığı gibi
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf (); )) Paylasmadığızda istifade edebileceklerin vebalini de düşünün, sonuçta kesinlik arz etmeyen ve riskin şahsa ait olduğu fikirlerin paylaşıldığı bir ortamdayız.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Desteğiniz için Teşk. İlk kez Altın sayfası vesile oldu grafik çizimlerime, Onsun 2070 usd den gelen çanak kırılımından sonra bir kanalı daha var onu çizerim müsait olduğumda
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ayrıcalıklar fark yaratır bende gerilim:))Desteğiniz o kadar kıymetli ki teşk ederim iyi ki varsınız @Çakarkeyf
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Korktuğum kadın fıtratı bu değil, ilgi duyan arkadaşlar için örnek çalışmalar olsun , daha iyilerini her zaman bekleriz teşekkür ler
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Stresli kadın fıtratı korkun bence @deLiogLan_ :))) cesaretimi toplayınca grafik yağmuruna tutarım Sizin grafikler sayfaya ışık sacıyor maşallah
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Dedim ya bu titiz olmaktan kaynaklanır ve bu güzel bir ayrıcalıktır zamanla pratik yaptıkça buda geçer Zeynep rahat ol :)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Sendoroma dönüşüyor içimde bir korku ya hata yaparsam vebale girersem; (( özgüven sorunumu bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Güzel tespit Andacan, Pratikler stresi defeder @16paramıknatısı
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Bir anlamda titizlik stresi diyoruz buna @Çakarkeyf
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Allah razı olsun arkdaşım...
Grafik çalışmaktan çok keyif alıyorum atarken heyecan yapıyorum nedense elim ayağım titriyor :))
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Sizinde sagolun, Keyf le yapılınca zahmet olmuyor, zamanla olacak ben inanıyorum, Gönülden bir Allah razı olsun bize yeter
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ellerin dert görmesin grafiği form. çizmek paylaşmak zahmetli işler hakkın ödenmez; çok iyi anlıyorum, bak bende o performansda yok; ))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()3 layk hakkımda @Çakarkeyf tükendi lütfen diğer arkdaşlardan destek rica ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Teşekkür ederim @deLiogLan_ hepimizin eline emeğine sağlık. Gördügümü paylaşmaya çalışıyorum çizmek sayfaya eklemek biraz zaman alıyor rast gelsin
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Haydi bakalım destek beğeniside benden andacan eline sağlık:) @16paramıknatısı
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Değerli Emeğinize sağlık grafik için teşkkürler ederiz..
Kısa periyotta tobo formasyon güzel çalışma