Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()120 TL lere kadar alim verdi normal kuru olan da kâr yazdı kâr eden parçaları kâr yazdıkca satan gene parasını artırdı. Geri cekilirse gene yerine koyar gene parasıni artırir. Ytd
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bana guvenip yarisini satana da sımdi aşagi dogru gramınizi yerine koyup gene paranizi artırin diyorum. İki aydir yaziklarımi mantikli bulan kalani artirdigi parayla tepeden bile alsa hem grami hem de parası artmıs olur ne yazdimsa ispatladim aynasi is kisinin lafa bakilmaz yt
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben de asağıdan toplayana yukarı dogru artan oranlar da toplam yarisini satin diyorum satan kar etti alan da ytd
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Piyasada manipülasyon yapıldığına dair benimle aynı düşüncede olan birini görmek güzel hocam dün bende bunu belirten bir düşünce yazmıştım
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Ana trend güçlü olduğu için alıcılar satıcılar kapışıyor boğalar ayılar da diyelim gerçi ayılar bu kış uykusuna bile yatamadi:)boğalar baskın olunca o yüzden teknik de durmadan yeni oluşumlar oluşuyor diyorum sen ne dersin
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()he yok ya .. keşke manipole edebilecek gücüm olsa ... alma alma buradan allma diyorum bakın :)))
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Grafik destek direnc indikator hiç birinin gecerliligi degeri sifir bile değil eksi insanları manipüle etmeyin. Piyasada sadece manipulasyon var. Oyle bayrakta olmaz zaten farklı zaman diliminde ic ice bir suru formasyon var ytd
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Elbette ne kadar trump sevmesemde adamın her konuşması piyasaya ciddi bir etken. Ne zaman ülkenin başından gider o zaman buralardan kaçarım :)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()kaç yıldır girafiklere bakiyom .. xag usd gibi üçgen çanak kulplar .. baryaklar megafön ne ararsak var
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Hocam ana trend bozulma yok asr Hocam da dediği gibi tüccarlar kar alıp tekrardan kervana katılabilir
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()hiç belli olmaz
Alikara27 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Gitti bizim lahmacun fırıni desenize :))
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()İlerleyen günlerde daha stabil bir yön ilerleyişi bekliyorum. Direnç araları çok açık şuan. Belirsizlikler çok fazla . 1 - 2 hafta içinde farklı olaylar gelişmez ise daha stabil yolculuk göreceğimizi düşünüyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()alma alma terste kalırsın bak :))
sen yandın sen :))
CrvenaZvezda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kurtdere ()Sizin yorumunuz nasıl?
-1BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Aynur hocam direncdrn onay almis bu resmen asagidaki dedteği kiracam diye bagiriyor. eline sağlik ben aldım alacağimi buradan.
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()gümüşte o kadar güzel oluşum var ki bu kaç ayda sadace gümüşte var .. başka hiç bir enüstrümanda yok ... sanki tüm dünya gümüş odaklandı ... yeni alım hiç önermem amma